Husqvarna tuo markkinoille ääniohjattavan robottiruohonleikkurin

 

Husqvarna tuo syyskuussa markkinoillepilvipohjaisen Alexa-äänipalvelun kauttaääniohjatun robottileikkurin.

Husqvarna Automower® -robottileikkurista tulee yhteensopiva Amazonin Alexa-ääniassistentin kanssa, mikä mahdollistaa omalle Automower®-leikkurille puhumisen ja ohjaamisen. Pysäytä, käynnistä ja pysäköi ovat esimerkkejä ensimmäisistä äänikäskyistä, joita leikkuri tottelee ensimmäisen vaiheen aikana.

"Husqvarna on pioneeri, innovaattori ja maailman johtava valmistaja, kun on kyse robottileikkureista. Koska ääniohjauksen suosio kasvaa nopeasti, päätimme tehdä Automower®-leikkurista yhteensopivan Alexan kanssa", sanoo Husqvarna-divisioonan johtaja Sascha Menges.

Mengesin mukaan asiakkaat olettavat, että Husqvarna on aikaansa edellä ja tarjoaa keinoja, jotka helpottavat tuotteidemme käyttämistä. Ääniohjaus on uusi vaihtoehto robottiruohonleikkurin hallintaan jo olemassa olevan Automower® Connect -sovelluksen lisäksi.

Ensimmäinen versio ”Just ask Alexa” -ääniohjauksesta on saatavana kaikkiin Automower® Connect -sovelluksella varustettuihin Automower®-leikkureihin 1. syyskuuta 2018. Se koskee myös jo puutarhoissa ja puistoissa leikkaavia Husqvarnan robottiruohonleikkureita kautta maailman.

Husqvarna tuo markkinoille ääniohjattavan robottiruohonleikkurin

Luokitukset

Piha Pihakoneet