Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja
Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §
Päivitetty 04.01.2010

  1. Rekisterin pitäjä

    RPT Docu Oy
    Kotipaikka: Espoo
    LY-tunnus: 727323-9 ja kaupparekisteri nro: 448.161
    Osoite: Ruukinkuja 3 02330 ESPOO
    Puhelin: (09) 809 911

  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

    Kristiina Palin-Kivistö
    puh. (09) 8099 1283

  3. Rekisterin nimi

    RPT pienrakentajat ja korjaajat

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Edesauttaa pääasiassa rakennusalalla toimivien yritysten suoramarkkinointia, puhelinmyyntiä ja osoitepalvelutoimintaa tarjoamalla kohdistettuja tulostusmahdollisuuksia yritysten tarpeiden mukaisesti. Rekisteriä käytetään myös ajoittaisten asiakaskohtaisten markkinatutkimusten toteuttamisessa.

  5. Rekisterin tietosisältö

    Henkilötiedoista kerätään seuraavat tietueet:

    1. Etu- ja sukunimi
    2. Katuosoite
    3. Postinumero ja postitoimipaikka
    4. Puhelinnumero (myös suuntanumero)
    5. Sähköpostiosoite

    Muita rekisteröitäviä tietoryhmiä ovat:

    1. Rekisteröidyn uudisrakennushankkeeseen liittyvät tiedot
    2. Rekisteröidyn korjausrakentamishankkeeseen liittyvät tiedot
    6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

    Maa- ja Metsätalousministeriö
    Maanmittaushallitus kauppahintarekisteri
    Rakennuslupia myöntäneiden kuntien rakennusvirastot
    Paikallinen puhelinyhdistys/puhelinluettelo
    Paikalliset rakennus- ja korjausrakentamismessut

  6. Säännönmukainen tietojen luovutus rekisteristä

    Massaluovutuksena RPT Docu Oy:n kanssa sopimussuhteessa oleville asiakasyrityksille.
    Henkilötietojen luovutus perustuu rekisteröidyn suostumukseen.
    Tietojen luovutus voi tapahtua joko tulosteena, teknisenä tallenteena tai teknisen käyttöyhteyden avulla.

  7. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    RPT Docu Oy ei luovuta asiakasrekisterin tietoja konsernin ulkopuolisille kolmansille tahoille. RPT Docu Oy voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa.

  8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Tiedon tallentamisen ja tiedon siirron valvonta tapahtuu yhtiön henkilöstön toimesta. Lisäksi konekielisessä tiedonsiirrossa on ohjelmistoon sisäänrakennetut tarkistukset. Atk-rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Käytännössä vain yrityksen omalla henkilökunnalla on pääsy ko. rekisteritietoihin.
    Pääsy atk-tiloihin on ainoastaan yhtiön henkilökunnalla. Tilat on suojattu murto- ja palohälytys-laitteilla. Atk-tilassa on automaattinen palonsammutuslaitteisto. Vartiointiliikkeellä on ympärivuorokautinen päivystys ja valvonta hälytys- ja poikkeustilanteiden varalta.

  9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

    Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä RPT Docu -asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin.

    Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
    RPT Docu Oy, Ruukinkuja 3 02330 ESPOO

    Tarkastuspyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti osoitteessa:
    RPT Docu Oy, Ruukinkuja 3 02330 ESPOO

    Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti tehtäessä on esitettävä kuvallinen ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus.

    RPT Docu Oy vastaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

  10. Rekisterissä olevan virheellisen tiedon oikaiseminen

    Mahdolliset virheelliset tiedot pyritään oikaisemaan ensi tilassa kun virhe on tullut yhtiön tietoon, kuitenkin ennen seuraavaa säännönmukaista luovutusta. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista rekisterinpitäjältä.

    Pyyntö virheellisen tiedon korjaamiseksi tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
    RPT Docu Oy, Ruukinkuja 3 02330 ESPOO

  11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

    Asiakkaalla on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Rekisteröitynyt asiakas voi asettaa kiellon ilmoittamalla siitä RPT Docu Oy:lle.

    Kielto tulee lähettää kirjallisena osoitteella:

    RPT Docu Oy
    Ruukinkuja 3 02330 ESPOO