Abloy ja Verisure yhteistyöhön: Kodin lukitus ja turvapalvelut nyt älypuhelimessa

 
  • Kirjoittaja(t): Verisure
  • Luotu: 25 Maaliskuu, 2015 - 11:16
  • Muokattu: 25 Maaliskuu, 2015 - 11:43

Abloy ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on nyt aiempaa helpompi hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon SmartLock-moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.

Abloyn viime kesänä markkinoille tuoma Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen Verisuren SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

Kyseessä on Abloyn ensimmäinen älypuhelimella ohjattava lukitusratkaisu pientaloasukkaille. Muissa Pohjoismaissa tuote on ollut myynnissä jo reilun vuoden ja ollut todella suosittu. Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

Arjen turvallisuutta

SmartLock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella. Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta.

Erityisesti pientaloasukkaille Yale Doorman SmartLock-moduulilla on vaivaton ja turvallinen valinta. Abloy ja Verisure ovat oman alansa Suomen markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mikä takaa korkealaatuiset ja toimintavarmat mekanismit sekä tietoturvallisen etähallinnan.

Abloy esittelee tuotetta Oma Koti –messuilla osastolla 2E41.

Lisätietoa yale.fi ja verisure.fi

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 43 000 työntekijää ja liikevaihto 5,6 miljardia euroa.

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita älykkääseen kotiin, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Laatuun ja palveluun panostuksen ansiosta asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja työllistää 7000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...