Adora Oy:n uusi mattobrändi ensiesittelyssä Tukholman huonekalumessuilla

 
Adora Oy:n uusi mattobrändi ensiesittelyssä Tukholman huonekalumessuilla

Kodintekstiilien maahantuonnista ja tukkumyynnistä pitkän kokemuksen omaava suomalainen Adora Oy tuo markkinoille uuden mattobrändin, Adora-matot. Tuhat ja yksi mattoa on kokoelma käsinkudottuja designmattoja, joilla on tarina.

Adora-matoissa yhdistyvät skandinaavinen design ja itämainen käsityöperinne. Matot tehdään käsin Intiassa ja Turkissa, missä vuosisatojen ajan sukupolvelta toiselle siirtynyt artesaaniosaaminen elää vahvana edelleen.

– Tuhat ja yksi mattoa on kokoelma uniikkeja ja laadukkaita käsinkudottuja designmattoja. Matot on suunniteltu erityisesti skandinaaviseen makuun ja tuomaan tilaan harmoniaa sekä pehmeyttä. Käsityön jälki näkyy jokaisessa matossa omalla uniikilla tavallaan kertoen näin maton tarinaa, Adora Oy:n toimitusjohtaja Simon Hasan kertoo.

– Haluamme tarjota kuluttajille laadukkaita design-mattoja kohtuulliseen hintaan, sillä näemme tässä aukon kauppojen tarjonnassa, Hasan jatkaa.

Kestävän kehityksen tukena

Adora-matot on ensimmäisenä suomalaisena toimijana mukana kansainvälisessä CARE & FAIR -järjestössä, joka tukee humanitaarista työtä matonkudonta-alueilla.

– Haluamme tukea kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuemme matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Adora-matot tulevat myyntiin huonekalu- ja sisustusliikkeisiin ympäri maata. Iskun kaikissa myymälöissä on koko malliston 29 eri mattoa saatavilla maaliskuusta 2017 alkaen.

Adora-mattojen ensimallisto on esillä Tukholman Furniture & Light Fair -sisustusmessuilla 7.–11.2.2017. Messuosasto C08-28. Adora-matot on ensimmäisenä suomalaisena toimijana mukana kansainvälisessä CARE & FAIR -järjestössä, joka tukee humanitaarista työtä matonkudonta-alueilla.


Adora Oy on vuonna 2001 perustettu sisustus- ja kodintekstiileihin erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike. Yrityksen visio on tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia kodinsisustustuotteita. Adora Oy on mukana CARE & FAIR -järjestössä, joka tukee humanitaarista työtä matonkudonta-alueilla. www.adora.fi

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...