Airam täyttää 100 vuotta

 

Airam Electric Oy Ab on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan lampuista, valaisimista ja valaistusratkaisuista sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat  myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam täyttää 100 vuotta

Airamin toimitusjohtaja on Jorma Koskiola. Yrityksen pääkonttori on Keravalla.

Yritys aloitti vuonna 1921 sähkölamppuhuoltona. Oma lampputuotanto alkoi Airam-nimellä vuonna 1926.  Lasitehdas perustettiin Helsingin Punavuoreen vuonna 1933. Tehdasta tarvittiin lamppupuhallukseen ja muun muassa termospullojen sisäpullojen puhallukseen. Neonvaloyksikkö aloitti vuonna 1936.

Airamin viime vuosien tärkeitä saavutuksia ovat langattoman valaistuksen ohjausratkaisut julkisiin tiloihin ja koteihin.

Juhlavuotenaan Airam haluaa korostaa valon merkitystä arjessa. Yrityksen uusi brändilupaus on: Airam – loistavan arjen tuntija. 

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...