Älvsbytalo tukee paikallisia pienyrittäjiä kassavirtatalkoilla

 

Älvsbytalo tukee paikallisesti toimivia pienyrittäjiä omien työntekijöidensä ostoksia tukemalla. Tavoitteena on synnyttää pienyrityksille kassavirtaa nyt, mutta myös pitkällä tähtäimellä vaikuttaa kulutustottumuksiin.

Älvsbytalo tukee paikallisia pienyrittäjiä  kassavirtatalkoillaÄlvsbytalon työntekijöitä Kauhajoen tehtaalla (kuva on otettu vuonna 2019).

Jokainen Älvsbytalon työntekijä saa yritykseltä 100 euron korvauksen paikallisilta pienyrittäjiltä ostetuista tuotteista tai palveluista.

Suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi Älvsbytalo haastaa kaikkien pohjalaisten yritysten lisäksi kaikki suomalaiset yritykset kuten esimerkiksi puutuoteteollisuusyritykset sekä yhteistyökumppaninsa mukaan kassavirtatalkoisiin.

“Haluamme tehdä paikallisten pienyritysten merkityksen näkyväksi, vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kannustaa henkilöstöämme tukemaan paikallisia yrittäjiä myös jatkossa kaikkialla Suomessa,” Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk kertoo.

Suomen Yrittäjäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan tämänkaltaiset talkoot ovat erittäin tervetulleita.

“Tämä on hieno kädenojennus oman lähiseudun yrityksille ja yrittäjille. Toivottavasti muut ottavat tästä vastuunkannosta mallia. Iso kiitos”, Pentikäinen sanoo.

Lisätietoja:

Jan-Erik Rusk

Älvsbytalo Oy:n toimitusjohtaja

puh. 020 793 9630

jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...