Antaa tuiskuttaa!

 
Antaa tuiskuttaa!

Talvi on koittanut, ja viileiden kuukausien mukana tulevat myös talven suosikkipuuhat, kuten kuuman kaakaon juominen, lämmittely takkatulen äärellä ja valmistautuminen joulunviettoon!

Talven mukana tulee myös lumi. Mutta ei hätää! Takana ovat ne ajat, jolloin piti tapella siitä, kuka luo lumet.

Ryobi hoitaa homman.

Ryobi esittelee ylpeänä ensimmäisen lumilinkonsa johdottomien puutarhatyökalujen 36V-sarjassaan. Tämä uutuus varmistaa, että 36V-sarjan tuotteilla voi huolehtia kodista ja puutarhasta kaikkina vuodenaikoina. Ja mikä parasta, kaikki sarjan laitteet toimivat yhdellä ja samalla akulla.

UUSI lumilinko

  • on 36V-yhteensopiva; yksi akku sopii yli kymmeneen puutarhatyökaluun
  • sisältää HIILIHARJATTOMAN moottorin, joka edustaa uusinta innovatiivista teknologiaa
  • linkoaa lunta jopa 51 cm:n leveydeltä; lopputuloksena saat erittäin siistit tiet

HIILIHARJATON teknologia

RyobinUUDESSA lumilingossa on hyödynnetty uusinta HIILIHARJATONTA teknologiaa. Patentoitu elektroniikka ohjaa kompaktia ja silti tehokasta moottoria ja varmistaa erinomaisen suorituskyvyn sekä käyttöajan.

Pitkälle kehitetty elektroniikka valvoo moottoria, hienosäätää jatkuvasti suorituskykyä käyttötarkoitukseen sopivaksi ja optimoi akun tehoa käyttöajan pidentämiseksi. Lisäksi kuormitusta havaitseva teknologia säätelee lumilingon tehoa suorituskyvyn optimoimiseksi.

Voit siis lingota lunta pitempään ilman lisävirtaa!

Suunniteltu käyttäjää silmällä pitäen

Tässä Ryobi-lumilingossa on teholtaan ja suorituskyvyltään optimoitu vahva HIILIHARJATON moottori sekä kuormitusta havaitsevaa teknologiaa.

Lumilinko tarjoaa jatkuvaa hiljaista tehoa ja linkoaa lumen jopa 7 metrin päähän.

Ryobilla voit lingota lunta jopa 51 cm:n leveydeltä ja 25 cm:n syvyydeltä, minkä ansiosta saat erittäin siistit ajo- ja pihatiet. Napin painalluksella käynnistyvässä lumilingossa on kaksi LED-etuvaloa, joiden ansiosta lumen luonti on pimeinä talvikuukausina vaivatonta mihin kellonaikaan tahansa.

Lumen linkoamissuunta on hallittavissa kätevällä 180 asteen heittokourulla, jonka säätäminen tapahtuu helposti kahvasta. Kun lumet on lingottu, taita kahvat alas pikavapautusominaisuuden avulla ja varastoi laite autotalliin tai vajaan.

36V-yhteensopiva

UUSI lumilinko on viimeisin lisäys ainutlaatuiseen puutarhatyökalujen 36V-sarjaan, jossa yksi akku sopii yli kymmeneen laitteeseen ruohonleikkurista ja ruohotrimmeristä ketjusahaan ja puhaltimeen.

Lisätietoja saat osoitteesta ryobitools.eu tai Ryobi Youtube -kanavaltamme.

Luokitukset

Pihakoneet

 
 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...