Avoimet Puutarhat 5. heinäkuuta, yli 400 kohdetta

 

Avoimet puutarhat -tapahtumaan on ilmoittautunut yli 400 kohdetta, jotka avaavat porttinsa vierailijoille sunnuntaina 5. heinäkuuta klo 12 -17. Youtube-kanavan kautta voi tutustua  30 kohteeseen.

Avoimet Puutarhat 5. heinäkuuta, yli 400 kohdettaMonissa puutarhoissa näkyy luonnonmukaisuus (Kuva Timo Taulavuori)

Tapahtuman teemana on Yhdessä oppien puutarhassa. Puutarhavierailun aikana voi hankkia uusia ideoita puutarhanhoitoon ja tutustua uusiin kasvilajeihin ja niiden hoitoon. Monessa puutarhassa ovat juuri nyt parhaimmillaan keskikesän kukkijat, ja vihannesmailta korjataan jo ensimmäistä satoa.

Mielenkiintoisiin kohteisiin voi tutustua etukäteen www.avoimetpuutarhat.fi -sivuilla, jonka karttapalvelun avulla löytyvät lähellä olevat kohteet. Sivuilta löytyy tietoja ja kuvia kohteista. Kohteet ovat hyvin erilaisia, sillä mukana on arboretumeja, yksityispihojen ja kaupallisten kohteiden lisäksi.

Avoimet puutarhat -tapahtuman järjestää Puutarhaliitto ry yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Svenska Trädgårdsförbundet rf:n kanssa. Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin puutarhasäätiöt tukevat tapahtumaa. Yhteistyökumppaneina ovat lisäksi Biolan Oy, Allergia-, iho- ja astmaliitto ’Terve askel luontoon’ -kampanjallaan sekä YK:n kansainvälinen kasvinterveyden vuosi/Ruokavirasto.

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...