Avoimet Puutarhat -tapahtumassa 550 kohdetta

 

Puutarhaliiton ja Svenska Trädgårdsförbundetin  Avoimet Puutarhat -tapahtuma järjestetään kymmenennen kerran sunnuntaina 20.6.2021. Tapahtumapäivänä avautuu 550 puutarhaporttia, joiden takaa paljastuu erilaisia ja mielenkiintoisia kohteita.

Avoimet Puutarhat -tapahtumassa 550 kohdetta

Valtaosa puutarhoista on yksityisiä pihoja ja vapaa-ajan kohteita. Joukossa on myös monia siirtolapuutarhoja, julkisiä puistoja ja kaupallisesti mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Osassa kohteista on erikoisohjelmaa.

Tapahtuman teemana on “Opitaan yhdessä puutarhassa”. Tapahtuman puutarhoihin voi käydä tutustumassa etukäteen www.avoimetpuutarhat.fi -sivuilla. Karttasovelluksen avulla voi laatia reittisuunnitelman.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Ljudmila ja Nikolai Borisoffin puutarhasäätiöt sekä Kotipuutarha-lehti ja Kekkilä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen Rendez vous aux Jardins-verkoston kanssa.

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...