Byggmax esittelee syksyn trendikkäimmät lattiat

 

Sateisen ja pimenevän syksyn saapuessa on hyvä siirtyä remonttiprojekteissa sisätiloihin ja laittaa kodin sisäpinnat kuntoon. Esimerkiksi uusi lattia saa aikaan kotiin raikkaan ja uudistuneen ilmeen. Byggmaxin kattavasta lattiavalikoimasta löytyy mieleinen vaihtoehto jokaiseen kotiin. Näyttävät laminaatti- tai vinyylilattiat ovat paitsi helppohoitoisia ja kestäviä myös edullisia lattiavaihtoehtoja.

Kuvassa vasemmalla: Neo 2 0 vinyylilankku, oikealla: Dynamic XXL

Tumma tammilaminaatti: Dynamic XXL

Tummasävyinen ja voimakaskuvioinen Dynamix XXL -tammilaminaatti antaa asuntoon persoonallisen ja näyttävän ilmeen. Dynamic XXL -laminaatti on paksu, kestävä ja koostuu pitkistä elementeistä. Lattia on tehty ympäristöystävällisestä FSC-sertifioidusta puumateriaalista.

Paksuus: 8 mm
Pituus: 2175 mm
Leveys: 243 mm
Kulutuskestävyys: Luokka 32 EN 13329 AC 4

Trendikäs harmaa: Trend-tammilaminaatti

Harmaan sävyinen, vaalean tammen värinen Trend-tammilaminaatti on ulkonäöltään trendikäs sekä helppo ja kestävä lattiavalinta. Hieman ohuempana (7 mm) materiaalina se sopii erinomaisesti remonttikohteisiin. Lattian valmistukseen on käytetty ympäristöystävällistä HDF-materiaalia.

Paksuus: 7 mm
Pituus: 1376 mm
Leveys: 193 mm
Kulutuskestävyys: AC3/31

Tyylikäs peruslaminaatti: Kotoisa-tammilaminaatti

Erittäin edullinen, mutta tyylikäs vaalea tammilaminaatti sopii hyvin moneen tilaan. Perinteinen 3-sauvainen kuviointi luo monivivahteisen ilmeen lattiaan. Laminaatissa on HDF-ydin ja päällä on laminaattipinta.

Paksuus: 6 mm
Pituus: 1376 mm
Leveys: 193 mm
Kulutuskestävyys: AC3/31

Huippukestävä ja ulkonäöltään upea: Neo 2.0 -vinyylilankkulattia

Vinyyli on lattiamateriaalien uusi musta. Vinyylilattia on erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana, ja sen lämmön- ja ääneneristysominaisuudet ovat erinomaiset. Vinyylin vedeneristävyyskyky on hyvä ja sille kaatuvat nesteet on helppo puhdistaa eikä lika tartu materiaaliin helposti. Lattia ei sisällä PVC-muovia. Vinyylilattia on täydellinen ratkaisu esimerkiksi lapsiperheeseen tai kotiin, jossa on lemmikkejä. Tammikuvioinen Neo 2.0 -vinyylilankku miellyttää lisäksi myös trendisisustajan silmää.

Paksuus: 4,5 mm
Pituus: 1290 mm
Leveys: 173 mm
Laatuluokka: KL 32

Byggmax esittelee syksyn trendikkäimmät lattiatKuvassa: Dynamic XXL

Byggmax lyhyesti
Vuonna 1993 perustetulla rakennustarvikekauppaketju Byggmaxilla on 133 myymälää eri maissa: 86 myymälää Ruotsissa, 34 Norjassa ja 13 Suomessa. Byggmaxin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 5,2 miljardia kruunua (SEK) ja konserni jatkaa vahvaa kasvuaan. Byggmaxin liikeideana on tarjota laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Kaikissa myymälöissä oleva ns. Drive In -piha mahdollistaa erityisesti painavien tavaroiden lastaamisen suoraan autoon tai peräkärryyn, mikä tekee Byggmaxissa asioimisesta helppoa ja tehokasta. Byggmax on listautunut Tukholman pörssiin vuonna 2010. Lisätietoja: www.byggmax.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...