Clas Ohlson alkaa vuokrata työkaluja

 

Clas Ohlson aloittaa uuden palvelun, joka mahdollistaa työkalujen vuokraamisen kaikissa yrityksen myymälöissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Clas Ohlson alkaa vuokrata työkaluja

 

- Kyse on elämän yksinkertaistamisesta kaikentyyppisissä kodeissa. Nykyään monet ihmiset haluavat mieluummin vuokrata ostamisen sijaan, etenkin tuotteita, joita ei käytetä niin usein. Vuokraus on ollut mahdollista aiemmin tietyissä myymälöissä Ruotsissa, mutta otamme nyt seuraavan askeleen ja aloitamme ”Vuokraa Clas Ohlsonilta” -palvelun kaikissa myymälöissämme, kertoo Clas Ohlsonin kaupallinen johtaja Stine Trygg-Hauger.

Vuokrattavissa on aluksi 16 erilaista tuotetta. Näitä ovat porat, moottorisahat ja puhdistuslaitteet kuten tekstiili- ja höyrypuhdistimet. Vuokrauspalvelu on osa Clas Ohlsonin kampanjaa, jonka tarkoituksena on kannustaa kuluttajia korjaamaan jo omistamiaan asioitaan uusien ostamisen sijaan.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...