Domus aloittaa virtuaalikeittiöesittelyt

 

Virtuaalinen maailma on jo tämän päivän tekniikkaa erilaisissa rakentamisen ratkaisuissa, ja nyt myös keittiöiden suunnittelu on osana kehitystä. Vuoden 2016 aikana Domus on valmistautunut tulevaan teknologiauudistukseen mallintamalla keväällä lanseeratun Muoto by Domus-keittiömalliston virtuaalikeittiöksi. Toteutus tapahtuu suomalaisen yhteistyökumppanin, VRethink:n avulla.

– Esittelemme ensimmäisen virtuaalikeittiömme Omakoti-messuilla Vantaalla 28.-30.10., jonka jälkeen kehitämme ja laajennamme virtuaalikeittiömme mallistoa pidemmälle. Haluamme olla asiassa edelläkävijöitä ja hyödyntää nykytekniikan tuomia kiinnostavia mahdollisuuksia, Domus Yhtiöt Oy:n markkinointipäällikkö Sonja Arohonka kertoo.

Virtuaalikeittiön avulla kuluttaja pääsee paremmin visualisoimaan mm. värien vaikutuksen keittiökokonaisuuteen ja havainnoimaan ergonomisuutta, esim. uunin sijoittelun vaikutuksesta ergonomiaan. Kokemus on täysin uudentyyppinen, kun voit fyysisesti kävellen liikkua virtuaalikeittiössä. Virtuaalikeittiössä on mahdollista avata ja sulkea laatikoita, sekä kodinkoneita, aivan kuten oikeassa elämässä.

– Olemme todella innoissamme virtuaalikeittiöiden tuomista mahdollisuuksista sekä yrityksellemme että kuluttajille. Voimme tarjota asiakkaillemme uusia innovaatioita, jotka nopeuttavat ja helpottavat keittiön visualisointia uudella tavalla. Tuotekehityksessä voimme testata lopputuotetta ennen kuin yhtäkään levyä on oikeasti sahattu. Tämä on nykypäivää, eikä enää kaukaista tulevaisuutta, toteaa Domus Yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Kaukonen.

Domus kehittää toimintaa yhdessä VRethinkin kanssa

VRethink Oy on vuonna 2016 perustettu kansainväliseen kasvuun tähtäävä startup-yritys, joka kehittää virtuaalielämyksiä yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.

VRethink toimii Domuksen kumppanina rakentamassa tulevaisuuden virtuaalikeittiöitä. Domus hyödyntää virtuaalikeittiömaailmansa HTC Vive:n tekniikkaa. HTC Vive -lasit julkaistiin vasta toukokuussa, joten näin todentuntuinen elämys on monelle vielä uutta. Ohjelmaa pyörittää raskas pelitietokone ja 3D-malleista on tehty virtuaalimaailma / käyttöliittymä pelimoottorin päälle, samoin kuin tietokonepelejä tehdessä. Laitteet mukautuvat käyttäjän liikkeisiin ja näin voidaan luoda todentuntuisia kokemuksia. Läsnäolon kokemusta on vaikea selittää sanoin, mutta aivot reagoivat VR-kokemukseen kuin tilanne olisi aito.

Virtuaalikeittiöelämää voi testata Omakoti-messuilla Myyrmäessä 28.-30.10. osastolla 6.13., sekä myöhemmin syksyllä ja ensi vuoden aikana Domus Centereissä tapahtuvalla tapahtumakiertueella ja kevään messuilla.

Domus aloittaa virtuaalikeittiöesittelyt

Domus Keittiöt on osa Domus Yhtiöt Oy:tä. Domus Yhtiöt Oy:n juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on yli 60 vuoden kuluessa jalostunut yli 250 henkeä työllistäväksi Domus-yhteisöksi. Tämän päivän Domuksessa perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin, uusien innovaatioiden hyödyntämiseen sekä pitkäkestoista kehitystä ja korkeaa laatua tukevaan ajatteluun. Yrityksen ydintoimialat ovat keittiökalusteet, kodin kalusteet ja ikkunat. www.domus.fi

Luokitukset

Keittiö

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...