Dyson on tehokas apu kevätsiivouksessa

 
  • Kirjoittaja(t): Suomen Sähkötuonti Oy
  • Luotu: 22 Huhtikuu, 2013 - 09:45
  • Muokattu: 22 Huhtikuu, 2013 - 09:59

Pölylle armoton Dyson sopii myös allergikolle

Dyson-pölynimuri on tehokas apu kevätsiivoukseen. Dysonin patentoitu Root Cyclone™ -teknologia takaa, että imuri ei menetä imutehoaan ja näin ollen imee enemmän pölyä, likaa ja allergeeneja. Kaikissa Dysonin Allergy- ja Animal-imurimalleissa on lisäksi HEPA-suodatin, joka nappaa mikroskooppisen pieniä hiukkasia ilmasta, minkä vuoksi mallit sopivat myös allergiasta kärsiville ja astmaatikoille. Dyson on Euroopan ainoa kodinkonevalmistaja, jolla on oma pölyä tutkiva mikrobiologialaboratorio.

Kevät on siivouksen ja allergioiden aikaa. Pölypunkit viihtyvät lämpimissä paikoissa, kuten sängyssä, jossa on keskimäärin 10 000 pölypunkkia. Sängyn alta ja ympäriltä kannattaa imuroida ahkerasti, sillä pölypunkit tipahtavat lattialle, kun esimerkiksi päiväpeitto siirretään sivuun. Dyson-imureiden sykloniteknologia imee pölyn ja lian 99,9 % tehokkuudella. Syklonit pystyvät nappaamaan 0,5 mikronin kokoisia likahiukkasia, kuten siitepölyä, hometta ja bakteereja. Dyson Allergy- ja Animal-malleissa, muun muassa DC37-imureissa, on lisäksi HEPA (High-efficiency Particle Airflow) -suodatin, joka nappaa pienempiäkin hiukkasia.

12 eri allergiajärjestöä ympäri maailman on antanut tunnuksensa käyttöoikeuden Dyson-imureille. Allergie Suisse -tunnuksen kriteerit ovat maailman tiukimpia – imurissa pitää olla jatkuva imuteho ja puhdistuskyky, joka ei heikkene. Hyväksyttyjen imurien täytyy napata 80 % pölystä, sekä pölypunkkien ja lemmikkien tuottamista allergeeneista. Jokaisella Dysonin pystymallisella ja perässä vedettävällä imurilla on myös Britannian Allergialiiton (British Allergy Foundation) hyväksyntä, eli imuri rajoittaa, vähentää ja poistaa allergeeneja kodin ilmasta.

Koiran karvat kuriin Dyson Groom Toolilla

Koiran karvat saavat nenän kutisemaan, mutta todellinen syy aivasteluun ei ole karva vaan siinä oleva koiran sylki, jossa on allergeenejä. Dyson Groom Tool on suunniteltu puolipitkä- ja pitkäkarvaisten koirien turkin siistimiseen. Groom toolissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset, jotka irrottavat irtonaiset karvat ja kuolleet ihosolut koiran turkista siististi tehden siitä kiiltävän. Dyson-imurin letkuun liitettävä Groom tool imaisee irtokarvat suoraan turkista imurin pölysäiliöön, ennen kuin ne leviävät lattialle.

Uusi Dyson DC45 on ketterä ja kevyt varsi-imuri

Dysonin uusi, johdoton DC45-varsi-imuri sopii erinomaisesti kodin siisteyden ylläpitoon. Dyson Digital Slim DC45:n moottoroidun lattiasuulakkeen antistaattiset hiilikuituharjakset sekä jämäkät nailonharjakset poistavat hienojakoisenkin pölyn tehokkaasti kaikilta lattiapinnoilta. 1400 kierrosta minuutissa pyörivät harjakset nappaavat niin hennon pölyn kuin mattoon tarttuneen hiekan. DC45 painaa vain 2,3 kiloa, joten sillä on erityisen helppo imuroida ahtaita välikköjä myös korkealta. Uusi akkuteknologia antaa varsi-imurille korkealuokkaisen, hiipumattoman tehon 20 minuutiksi. Laitteessa on kaksi imutoimintoa – normaali imu pölylle ja kevyemmälle lialle ja tehostettu imu painavammalle lialle, kuten hiekalle ja pikkukiville.

Dysonin mikrobiologialaboratorio tutkii pölyä

Dyson on Euroopan ainoa kodinkonevalmistaja, jolla on oma mikrobiologialaboratorio. Dysonin Research, Design and Development Centre -tutkimuskeskus sijaitsee Malmesburyssa Englannissa ja siellä tutkitaan pölyä ja likaa sen kaikissa muodoissa. Tutkimuksen tarkoituksena on kehittää uusia ja parempia tapoja hävittää muun muassa pölypunkit.

Lisätietoja:                   
www.fi.dyson.com
Suomen Sähkötuonti Oy, tuotepäällikkö Kalle Kuisma

Kuluttajatiedustelut:     
Suomen Sähkötuonti Oy, puh. 0207 411 660

Jälleenmyynti:              
Stockmann, Hobby Hall, Prisma, Verkkokauppa.com, allergiakauppa.fi

Kuvagalleria

dyson
dyson
dyson
dyson
dyson
 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...