Ensimmäinen älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto

 

Allawayn uusin innovaatio imuroinnissa on älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto. Uuden keskuspölynimurimalliston älyominaisuudet tekevät päivittäisestä siivoamisesta helpoa ja nopeaa. Keskuspölynimurilla puhdistat kotisi sisäilman tutkitusti monin verroin perinteistä imuria puhtaammaksi.

Tulevaisuudessa kodinkoneet toimivat entistä tiiviimpänä osana talotekniikkaa ja langaton kommunikointi mahdollistaa monia arkea helpottavia toimintoja. Uuden Z- ja X-keskuspölynimurimalliston innovatiiviset ratkaisut tekevät imurin asentamisesta, huoltamisesta, roskasäiliön tyhjentämisestä ja erityisesti siivoamisesta entistä vaivattomampaa.

Ensimmäinen älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto

Imuroinnin suunnannäyttäjä

Langattoman Bluetooth-yhteyden välityksellä saat ajankohtaista tietoa suoraan keskusyksiköstä. Imurin käyttöä tukeva mobiilisovellus* puolestaan muistuttaa milloin imuri olisi syytä huoltaa tai pölypussi vaihtaa. Voit helposti ajastaa viikottaiset imurointikertasi, joista sovellus muistuttaa seuraavan imurointikerran lähestyessä.

Keskuspölynimurin yhdistäminen osaksi talotekniikkaa

Z-Sarjan Z 45i* keskuspölynimuri on mahdollista liittää osaksi kotiautomaatio- tai ilmanvaihtojärjestelmää. Keskusyksikkö tarjoaa modbus-RTU rajapinnan automaatiojärjestelmille. Sen kautta voidaan välittää mm. koneen käyntitiedot, suodattimen vaihtotarve, roskasäiliön tyhjennystarve, sekä mahdolliset häiriöt ja huoltotarpeet. Imurin käyntitieto voidaan välittää myös ilmanvaihtokoneelle, joka säätää ilmamääriä automaattisesti aina imuroitaessa.

Uusi älykäs kahva

Älykäs kahva* kommunikoi langattomasti keskusyksikölle. Voit käynnistää keskuspölynimurisi vaivattomasti suoraan älykahvasta. Siinä on myös viisiportainen tehonsäätö joka tekee imuroinnista todella miellyttävää. Kahva muistuttaa milloin on aika tyhjentää keskusyksikön roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri.

Moninverroin puhtaampi sisäilma

Edut keskuspölynimurilla imuroitaessa ovat merkittävät verrattuna perinteiseen imuriin. Allawayn keskuspölynimurilla siivoaminen on helpompaa ja lopputulos puhtaampi. Keskuspölynimuri suodattaa pölyä sisältävän ilman pois asutuista tiloista ja jättää jälkeensä todella puhtaan sisäilman. Uudet keskuspölynimurimallit tulevat saataville kaikkien jälleenmyyjiemme kautta tammikuussa 2019, Z 45i malli huhtikuussa 2019.

*Saatavilla 1.4.2019 alkaen. Saatavuus: Klikkaa tästä

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...