Entistä modernimpi kylpyhuone Villeroy & Bochin Avento-sarjan tuotteilla

 
Entistä modernimpi kylpyhuone Villeroy & Bochin Avento-sarjan tuotteilla

Villeroy & Bochin uudessa Avento-sarjassa yhdistyvät moderni muotoilu ja käytännöllisyys. Avento-sarjaan kuuluu pesualtaita, kylpyhuonekalusteita ja kylpyammeita sekä seinälle asennettava WC-istuin, jossa on hygieninen DirectFlush-huuhtelutekniikka.

Avento-sarjan kapeareunainen pesuallas on ilmeeltään kevyt, ja allasta on saatavana kuusi leveyttä väliltä 45‒100 cm. Koska pesualtaan alapinta on lasitettu kokonaan, pesuallas voidaan asentaa ilman allaskaappia pesuallasjalan kanssa.

Seinälle asennettavassa WC-istuimessa on vakiovarusteena erittäin hygieninen DirectFlush-huuhtelutekniikka, ja WC-istuin on helppo pitää puhtaana avoimen istuinreunan ansiosta.

Avento-sarjan kylpyhuonekalusteiden etupaneelit on valmistettu akryylilasista, mikä antaa kalusteille uudenlaisen, modernin ilmeen. Etupaneelissa on neljä värivaihtoehtoa: Crystal White, Crystal Grey, Crystal Black ja Crystal Blue. Kylpyhuonekalustevalikoimaan kuuluu allaskaappi, korkea kaappi ja pienempi, seinälle asennettava kaappi.

Avento-sarjaan kuuluu myös uusia akryylista valmistettuja kylpyammeita, jotka sopivat hyvin kylpyhuoneeseen kapeiden reunojen ansiosta. Kylpyammetta on saatavana neljä kokoa: 180x80 cm, 170x75 cm, 170x70 cm ja 160x70 cm.

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...