Fennia ja Leakomatic yhteistyössä vuotovahinkojen ehkäisyssä

 

Vesi- ja vuotovahinkoja tapahtuu noin 36 000 kappaletta vuosittain, mikä tarkoittaa sataa vahinkoa joka päivä. Vahinkoja voidaan ehkäistä vesivuotovahdilla ja huolehtimalla putkistojen kunnosta.

Vuotovahingot johtuvat käyttövesi- ja viemäriputkistojen vanhenemisesta, vettä käyttävien laitteiden yleistymisestä ja rakennusvirheistä. Vahinkojen korjaaminen aiheuttaa useimmiten mittavia kustannuksia ja vie aikaa, koska rakenteita pitää purkaa ja kuivattaa ennen korjaustöiden aloittamista. Monissa tapauksissa kodista pitää muuttaa pois korjaustöiden ajaksi.

”Vuotovahinkoja voidaan estää tehokkaasti asentamalla vesivuotovahti tulovesijohtoon vesimittarin jälkeen. Vuotovahti valvoo ja suojaa käyttövesiputkistoa ja kaikkia sen liitoksia ympäri vuorokauden. Laite myös havaitsee piilovuodon aikaisessa vaiheessa ja sulkee vedentulon vesijohdosta. Leakomatic vesivuotovahti ehkäisee tehokkaasti vahinkoja ja sitä on helppo käyttää ja vaivatonta ohjata ohjauspaneelilla tai mobiilisovelluksella”, kertoo Fennian riskipäällikkö Marko Manninen.

”Fennialla on laaja-alaista kokemusta ja näkemystä vahinkojen torjunnasta ja heidän panostuksensa vesivahinkojen ehkäisemiseen on esimerkillistä. Olemme iloisia siitä, että Fennia on valinnut Leakomatic kumppanikseen tässä tärkeässä tehtävässä" kertoo Leakomtic maajohtaja Peter Johansson.

Fennia tarjoaa tuntuvia etuja Leakomatic vesivuotovahdin hankkijalle

Fennia ja vuotovahtivalmistaja Leakomatic tekevät yhteistyötä vesivahinkojen ehkäisemiseksi ja tarjoavat huomattavia etuja vuotovahdin hankkijalle.

Leakomatic tarjoaa vuotovahdin asennuksineen Fennian asiakkaille alennetulla hinnalla, ja Fennia puolestaan antaa vuotovahdin hankkineelle seuraavat edut rakennuksen ja irtaimiston vakuutusmaksuihin:

  • 50 %:n alennus ensimmäisen vuoden maksusta
  • 20 %:n alennus seuraavana neljänä vuonna.

Tämän lisäksi vuotovahdin hankkija saa käyttöönsä 200 euron arvoisen omavastuusetelin, minkä voi käyttää hyödyksi rakennukseen tai irtaimistoon kohdistuneissa omaisuusvahingoissa.

Fennian kotivakuutusasiakas saa nämä edut käyttöönsä, kun tilaa ja asennuttaa Leakomaticin vuotovahdin.
Lisätietoja yhteistyöstä: Fennia 010 503 8808, Leakomatic 0248 092 376.

 
Fennia ja Leakomatic yhteistyössä vuotovahinkojen ehkäisyssäKuvituskuva. Lähde: Pixabay
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...