Habitare siirtyy ensi vuoden syksyyn

 

Marraskuulle suunniteltu sisustus- ja designtapahtuma Habitare siirtyy toteutettavaksi ensi vuoden syyskuulle perinteiseen ajankohtaansa. Uudet päivämäärät ovat 15.–19.9.2021. 

Habitare siirtyy ensi vuoden syksyynKuva: Habitare, Maija Astikainen

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja ohjelmakumppaneiden kanssa. 

 

“Korkeatasoisen Habitaren järjestäminen vaatii meiltä ja koko toimialalta paljon yhteistä valmistelua, varautumista ja suunnittelua. Alati muuttuvassa tilanteessa Habitaren siirtäminen ensi vuodelle tuttuun ajankohtaan syyskuulle, mahdollistaa laadukkaan ja kansainvälisen toteutuksen yhdessä koko toimialan kanssa”, myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri Messukeskuksesta toteaa.  

 

Viime kerralla Habitareen osallistui yli 58 000 sisustuksesta, muotoilusta ja asumisesta kiinnostunutta messukävijää ja alan ammattilaista. Habitaren näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Lipun ostaneille kävijöille lähetetään uusi lippu ennen ensi vuoden tapahtumaa. Lipun voi halutessaan käyttää myös muussa Messukeskuksen järjestämässä yleisötapahtumassa vuonna 2021.

Luokitukset

Suunnittelu Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...