Harvia Kivi Finland Edition

 

-kiukaan sydämessä sykkii 100 kiloa suomalaista kiveä

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi vuoden lisätakuu

Harvian suosikkikiukaasta julkaistaan Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi erikoiserä Harvia Kivi Finland Edition -kiukaita. Kolmikulmaisen, pilarimallisen kiukaan kyljessä on juhlaerästä kertova tyylikäs laatta. Erä tulee myyntiin helmikuun lopussa ja on saatavana vain vuoden 2017 ajan. Harvia Kivi -sähkökiukaan menestys perustuu kotimaisen luonnonkiven ikiaikaiseen kauneuteen ja lyömättömiin lämpöominaisuuksiin. Lisäksi Harvia myöntää kaikille uusille, kotikäyttöön hankituille Harvian sähkökiukaille ylimääräisen vuoden takuuaikaa. Lisätakuun saa lunastettua rekisteröimällä uuden kiukaansa ohjeiden mukaan. Harvia Kivi -kiuas on kunnianosoitus suomalaisen kiven kauneudelle. Pilarimallinen teräskehikko nostaa pääosaan ikiaikaisen kiven, joita kiukaaseen mahtuu 100 kiloa. Tämä kivimäärä on ihanteellinen antamaan muhkeat löylyt kohtuullisella lämmitysajalla. Löylyn laatua voi säädellä sillä, mihin kohtaan vettä heitetään: kiukaan kyljestä saa pehmeämmät ja suoraan kivipilarin päältä kipakammat löylyt.

Koska saunaperinne kuuluu erottamattomasti suomalaiseen kulttuuriin, 100-vuotiasta Suomea on luonnollista juhlia saunoen. Juhlavuoden kunniaksi suomalaisten suosikiksi nousseesta kolmikulmaisesta pilarikiukaasta tuodaan helmikuun lopussa myyntiin erikoismalli: Harvia Kivi Finland Edition. Vain vuoden 2017 ajan myynnissä olevat Harvia Kivi Finland Edition -kiukaat on merkitty juhlaerästä kertovalla teräslaatalla. Harvia Kivi -kiuas on ollut jo pitkään yksi Harvian myydyimmistä kiukaista.

Kiukaan voi upottaa lauteisiin lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla. Kiuasta ohjataan digitaalisella ohjauspaneelilla, mikä mahdollistaa lämpötilan säädön asteen tarkkuudella. Roiskeenkestävä ohjauspaneeli voidaan sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle yhdyskaapelin avulla. Kaapelin vakiopituus on 3 metriä, mutta se on jatkettavissa noin 20 metriin asti.

Kivessä asuu alkuvoimainen löylyn henki

Harvia Kivi -kiukaan kivet louhitaan Satakunnasta, Porin vierestä Luvialta. Mukana on kahta kivilaatua: noin 1250 miljoonaa vuotta vanhaa oliviinidiabaasia sekä noin 2000 miljoonaa vuotta vanhaa vulkaniittia. Vulkaniitti on väriltään yksi tummimmista kivilajeista ja muuttuu märkänä täysin mustaksi. Oliviinidiabaasin sävy on harmaa ja keskirakeinen.

– Nämä kivilajit kestävät voimakkaita lämmönvaihteluita, ja niiden lämmönvaraus- ja -johtavuuskyvyt ovat erinomaisia. Niissä on myös tarpeeksi massaa, jotta löylyistä saadaan kunnolliset. Louhittuihin kiviin jätetään paljon särmää ja kulmaa, mikä antaa kiville lisää pinta-alaa kosteita löylyjä ja höyryä varten, kertoo Harvian markkinointipäällikkö Jussi Valkonen.

Lisää takuuaikaa juhlan kunniaksi

Kaikille uusille, kotikäyttöön hankituille Harvian sähkökiukaille myönnetään Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi vuotta pidempi takuu. Sähkökiukaiden normaali takuuaika on kaksi vuotta, mutta rekisteröimällä uuden Harvian sähkökiukaan ohjeiden mukaan takuuaika pitenee kolmeen vuoteen.

Tuotetiedot:
Harvia Kivi Finland Edition -sähkökiuas
Teho: 6,9 kW tai 9,0 kW (saunoihin, joiden koko on 6–14 m3)
Mitat: leveys 390 mm, korkeus 1200 mm, syvyys 370 mm
Kiuaskivien määrä: 100 kg
Kiukaan paino ilman kiviä: noin 15 kg


Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla. Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa. Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja sillä on vientiä 67 maahan. Harvia työllistää 300 henkilöä ja sillä on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Keväästä 2014 alkaen Harvian pääomistajana on ollut pääomasijoitusyhtiön CapManin rahastot.
www.harvia.fi

Harvia Kivi Finland Edition

Luokitukset

Sauna

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...