HEVI Kivitalojen ja NollaE:n yhteistyösopimus

 

HEVI Kivitalojen ja NollaE:n yhteistyösopimus säästää paljossa, muttei energiatehokkuudessa

HEVI Kivitalot ja suunnittelutoimisto NollaE solmivat viime viikolla yhteistyösopimuksen. Aiemminkin yhteisiä projekteja tehneet toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen ja toimitusjohtaja Nikolas Salomaa löivät mieluusti kättä päälle, sillä yhteistyöllä asiakkaille taataan uudenlainen, puolueeton palvelu.

- Olemme alusta alkaen panostaneet asiakaspalveluun ja energiatehokkaaseen rakentamiseen. Yhteistyön myötä asiakkaamme saavat tärkeää tietoa juuri heille sopivasta järjestelmästä, ja sitä kautta selvää säästöä niin kustannuksissa, laitehankinnoissa kuin vuosien varrella asumiskuluissakin, kiteyttää Pöyhönen.

NollaE vastaa jatkossa kaikkien HEVI kivitalojen kohteiden kokonaisvaltaisesta energiasuunnittelusta eli simuloinnista, energiatodistuksista ja LVI-suunnittelusta. Reilu vuosi sitten perustettu yritys on jatkumo Salomaan seitsemän vuoden mittaiselle suunnittelutyölle hybridi-, aurinko- ja nollaenergiajärjestelmien parissa.

- Simuloinnilla säästetään rahaa. Käytännössä asiakas saa uuden kodin entistä pienemmillä rakennus- ja asumiskustannuksilla, sanoo Salomaa.

Tulevaisuudessa yritysten yhteistyö syvenee uuden hankkeen parissa, jota suunnitellaan parhaillaan.

NollaE on rakentajan paras kaveri

NollaE:n simulointiohjelman avulla lasketaan rakennuksen energiankulutus ja kartoitetaan lämpöhävikki. Tuloksien perusteella voidaan laskea sadoista energiatehokkuuteen vaikuttavista yksityiskohdista se yhdistelmä toimenpiteitä, mikä on taloudellisesti järkevin.

- Kyse on siitä, että ensin lasketaan, mitä juuri tämä talo tarvitsee. Sen jälkeen vasta katsotaan, millä lämmitysratkaisulla tarpeeseen vastataan, tarkentaa Salomaa.

Asiakkaan, eli HEVI Kivitalon ostajan, on helppo tehdä päätös valittavasta ”energiacocktailista” simulointiohjelmasta saatavien puolueettomien laskelmien pohjalta. Esimerkiksi eräässä yhteisessä pioneerihankkeessa laitekustannuksissa säästettiin 10 000 euroa ja asumiskustannukset puolittuivat.

- Oikein suunniteltu talo on terve ja kuluttaa energiaa järkevästi, mukavuudesta tinkimättä, toteaa Salomaa.

Lisätietoja:
Lauri Pöyhönen
Toimitusjohtaja
HEVI kivitalot
040 7317 173

Nikolas Salomaa
Toimitusjohtaja
NollaE
041 541 5553

HEVI Kivitalojen ja NollaE:n yhteistyösopimus
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...