Janne Tähtikunnas on Omakotiliiton uusi toiminnanjohtaja

 

Omakotiliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu DI Janne Tähtikunnas, 43. Hän aloittaa tehtävässään 10.elokuuta.

Janne Tähtikunnas on Omakotiliiton uusi toiminnanjohtaja

Tähtikunnas tulee Omakotiliittoon Teräsrakenneyhdistyksestä, jossa hän on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2014. Hän on myös rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyyspalvelu FISE Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

− Olen erittäin innostunut siirtymään yhteen Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä pientaloasumisen ja vapaa-ajan asumisen pariin. Pientaloasuminen on halutuin asumismuoto. Odotan innolla, että pääsen mukaan vaikuttamaan sen huomioimiseen yhteiskunnassa entistä paremmin sekä paikallisessa yhdyskuntasuunnittelussa että valtakunnallisessa lainsäädännössä.

Omakotiliiton puheenjohtaja Ari Rehnfors kertoo, että toiminnanjohtajan tehtävään oli runsaasti hyviä hakijoita. Omakotiliitto on vahva vaikuttaja ja toiminnanjohtajan paikka selvästi kiinnosti.

− Janne Tähtikunnaksella on vahvaa ja monipuolista osaamista ja annettavaa liiton toimintaan. Olemme erittäin iloisia, että saamme hänet kehittämään ja vahvistamaan vaikuttamistyötämme.

Tähtikunnas näkee tärkeäksi yhdessä toimimisen. – On hienoa päästä edistämään pientaloasumista ja vapaa-ajan asumista yhdessä liittohallituksen, liiton henkilöstön ja järjestöväen kanssa.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...