JELD-WEN tuo markkinoille viisi uutta kahvasävyä

 

JELD-WEN on tuonut markkinoille viisi uutta painike- ja vedinväriä, joilla oven ja koko huoneen ilmettä voi muuttaa helposti.

Suomalaissisustajat uskaltavat entistä enemmän käyttää värejä sekä ovissa että niiden yksityiskohdissa. JELD-WEN on vastannut suomalaisten kysyntään lanseeraamalla erivärisiä sisäovien painikkeita ja liukuoven vetimiä. Värivaihtoehtoja on viisi: Silver, Stainless, Gold, Bronze ja Black.

JELD-WEN tuo markkinoille viisi uutta kahvasävyä

Ovenkahvan väri ja muotoilu vaikuttaa yllättävän paljon oven ilmeeseen ja koko huoneen tunnelmaan. Esimerkiksi neliskanttinen Dallas-painike on huippumoderni ja suoralinjainen Stockholm moneen tyyliin sopivan vähäeleinen. New York ja Marseille edustavat romanttisempaa muotoilua.

Mustat ovet ja painikkeet kiehtovat suomalaissisustajia

Erityisen innostuneita suomalaissisustajat ovat tällä hetkellä mustasta, niin sisäovissa kuin ovenkahvoissakin. Musta kahva tuo mustaan oveen rohkeutta, pronssinen lämpöä ja kultainen ylellisyyttä. ”Näyttää siltä, että mustan sävyt ovat tulleet suomalaiseen sisustukseen jäädäkseen ainakin ovimaailmassa. Mustia ovia kysytään valkoisten jälkeen eniten”, ovivalmistaja JELD-WEN Pohjois-Euroopan markkinointi- ja tuotehallinnan päällikkö Tenna Knak kertoo.

Musta kahva sopii erinomaisesti myös valkoiseen oveen. ”Musta kahva viestii ylellisyyttä. Musta ovenkahva valkoisessa ovessa on statement, tietynlainen kannanotto. Kaiken kaikkiaan ovenkahva vaikuttaa valtavasti oven ilmeeseen, ja eri värivaihtoehdoilla voi hakea eri tunnelmaa. Kokomustaan oveen voi lämpimän metallin sävyillä tuoda pehmeämpää ilmettä ja synnyttää kontrastia”, Knak kuvaa.

Lisätietoja:

Tenna Knak Head of Marketing & Product Management, JELD-WEN Northern Europe +45 9928 2814 tknak@jeldwen.com

JELD-WEN

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on yli 120 tehdasta 19 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. JELD-WEN suunnittelee, valmistaa ja toimittaa uusiin ja saneerattaviin asuntoihin ja julkisiin tiloihin laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. JELD-WEN on johtava energiatehokkaiden tuotteiden valmistaja, joka on ollut ENERGY STAR®-yhteistyökumppani vuodesta 1998 lähtien. Tuotteitamme markkinoidaan maailmanlaajuisesti JELD-WEN®-tuotemerkillä sekä useilla johtavilla alueellisilla tuotemerkeillä kuten Swedoor® ja DANA® Euroopassa sekä Corinthian®, Stegbar® ja Trend® Australiassa. Lisätietoja osoitteessa www.jeld-wen.com.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...