Kastelli avaa muuttovalmiiden talojen verkkokaupan

 

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis omakotitalo suoraan verkosta. Pelinomaisella työkalulla oman Play-uutuustalon saa suunniteltua verkossa jopa vartissa. Kastelli haluaa näin helpottaa omakotirakentajien arkea.

Osta talo verkosta -palvelu keventää talon hankintaprosessia huomattavasti, kun omakotitalon rakentajat voivat valita valmiista asiantuntijoiden valitsemista vaihtoehdoista itselleen sopivimmat ratkaisut. Näin rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

"Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään", kertoo Kastelli-talot Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Aluksi palvelussa on tarjolla nyt esiteltävän Play-uutuusmalliston kaksi taloa, joihin voi valmiista valikoimasta valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Oman Play-talon voi suunnitella ja ostaa kätevällä pelinomaisella työkalulla. Osta talo verkosta -palvelussa asiakas näkee välittömästi, kuinka hänen tekemänsä valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä.

Kastelli avaa muuttovalmiiden talojen verkkokaupan

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia

Play-talon ostaminen verkosta tulee yli 10 % halvemmaksi kuin Kastellin edullisinkin saman kokoluokan Economy-talo. Hintaetua syntyy, kun talon suunnittelu tapahtuu suoraan verkossa. Vakioidut valinnat keventävät myös hintaa. Vakioinnista huolimatta Play-talon muokkaaminen oman näköiseksi onnistuu mukavasti: huonevalintojen, sisustuksen ja lisävarusteiden myötä erilaisia variaatioita on jopa satoja.  

"Tavoitteemme on kasvattaa talomallien tarjontaa Osta talo verkosta -palvelussa. Seuraamme ensin, miten palvelu otetaan vastaan ja laajennamme tarjontaa sen mukaan. Olisi hienoa, jos jonain päivänä kaikki Kastelli-talot olisi mahdollista suunnitella ja ostaa myös verkosta", Vaaramo jatkaa.

Kastellin uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia reilun 80 m2 omakotitaloja. Play-talomallisto on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi. Mallistoa myydään vain verkossa ja muuttovalmiina ratkaisuna.

Osta talo verkosta -palvelu avautuu torstaina 12.10.2017 osoitteessa https://osta.kastelli.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...