Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

 

Pientaloja toimittava Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen. Laptiteciltä Kastelliin siirtyy kaupan yhteydessä vanhoina työntekijöinä 59 henkilöä.

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

Kauppa on Kastelli-talot Oy:n toimitusjohtaja Joran Hasensonin mukaan yritykselle strateginen ratkaisu. Talotekniikan osuus pientalorakentamisen kustannuksista on noin viidennes. Sen merkitys korostuu jatkossa entisestään muun muassa teknologisen kehityksen ja energiatehokkuuden sekä ympäristönäkökohtien rakentamiselle tuomien vaatimusten myötä.

– Haluamme integroida tiiviisti liiketoimintaamme näin kriittisen osan pientalorakentamista ja asiakastyytyväisyyden keskeisen elementin. Tämä antaa meille hyvät edellytykset tehokkaalle tuote- ja palvelukehitykselle sekä projektinhallinnalle, sanoo Hasenson.

Kauppa samaan Harjavalta-konserniin kuuluvan Laptitecin kanssa oli alusta alkaen Kastellille luontevin laajentumisvaihtoehto. Ostettu LVIS-liiketoiminta palvelee Kastellin Muuttovalmis-, Viittä Vaille Valmis- sekä aluerakentamiseen, perustajaurakointiin ja asunto-osakeyhtiömuotoiseen asumiseen pohjautuvaa EasyIN -rakennuskonsepteja.

– Kastelli oli Laptitecille nyt myydyn liiketoiminnan keskeinen asiakas. Liiketoiminnan myynti Kastellille selkeyttää strategiaamme antaen meille mahdollisuuden keskittyä jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin toimitilarakentamisessa ja linjasaneerauksessa, arvioi kaupan vaikutuksia Laptitec Oy:n toimitusjohtaja Jussi Holma.

Lisätietoja: Kastelli-talot Oy toimitusjohtaja Joran Hasenson puh. 0400 285 718

Kuva: Kastelli-talot

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...