Kastelli tuo sähköautojen latauspisteet EasyIN –pientalokoteihin

 

Pääkaupunkiseudulle pientalokotiyhteisöjä rakentava Kastellin EasyIN on varautunut sähköautojen tulemiseen. Kastelli asentaa jatkossa sen yhtiömuotoisiin EasyIN –pientalokohteisiin valmiuden sähköautojen latauspisteille. Valmius on koko taloyhtiön laajuinen ja tarkoittaa, että jokaisen asunnon parkkipaikalle on mahdollista tilata sähköauton latauspiste.

Varsinainen latauspiste kuuluu EasyIN –kotien lisämaksullisiin varusteisiin ja uusi asukas voi tilata sen valmiiksi asennettuna ostaessaan asunnon jo rakennusvaiheessa. Jos sähköauton latauspisteelle ei tuolloin vielä ole tarvetta, voi latauspisteen asennuttaa tarpeen tullen myös myöhemmin, kun valmius sille on jo rakennusvaiheessa huomioitu.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme heidän arkeensa sopivia koteja. Sähköautot yleistyvät ja niitä ladataan kotona, joten meistä on luonnollista lisätä latauspisteet myös EasyIN –kotien varustukseen”, kertoo Kastellin EasyIN –aluerakentamisen liiketoimintajohtaja Mikko Sutinen.

Latauspisteiden lisäys EasyIN –koteihin on Kastellille myös ympäristöteko. ”Sähköautoilun ympäristöhyödyistä puhutaan jo paljon ja haluamme olla edelläkävijöitä asumisessa, jossa on helppo toteuttaa arjen ekotekoja. Rakennuttajana haluamme nostaa esille myös sen, että sähköautot ovat hiljaisia ja näin ollen ne hiljentävät pihapiiriä. Tämä taas vaikuttaa asumisviihtyvyyteen”, Mikko jatkaa.

Helsingin Konalaan kesällä 2018 valmistuva As Oy Helsingin Klementiini on Kastellin ensimmäinen EasyIN –kohde, johon tulee yhtiön laajuinen valmius sähköauton latauspisteille. Kohteeseen voi tutustua osoitteessa easyin.fi/klementiini.


Kastelli–talot Oy on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa, osa Harjavalta-konsernia, jonka palveluksessa on noin 2000 henkilöä Suomessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO14001 ympäristöstandardin mukaisesti. Vuonna 2016 Kastelli lisäsi edelleen etumatkaa Suomen ostetuimpana talomerkkinä. www.kastelli.fi

Kastelli tuo sähköautojen latauspisteet EasyIN –pientalokoteihinKuva: Kastelli / Easy In
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...