Kattokeskus laajenee Lahteen

 

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Kattokeskus avaa Lahteen toimipisteen, johon rekrytoidaan runsaan 20 henkilön paikallistiimi.

Kattokeskus laajenee LahteenLahteen avattava uusi toimipiste työllistää paikallisia ammattilaisia ja vahvistaa Kattokeskuksen palvelutarjontaa Etelä-Suomessa. Kuvassa Kuopion toimipiste.

– Uuden paikallistiimimme on tarkoitus olla täydessä iskussa vuoden kuluttua maaliskuussa 2023. Olemme käynnistäneet jo myyntipäällikön rekrytoinnin, ja hän pääsee kokoamaan tiimiinsä 2–3 myyjää lisää. Asentajien rekrytointi ja koulutus Kattokeskuksen tehokkaisiin prosesseihin alkaa syksyllä. Myyntitiimiä tukevat ensin koko Kattokeskuksen myynti ja hallinto sekä Nurmijärven paikallistiimi”, kertoo toimitusjohtaja Ensio Haapanen Kattokeskukselta.

– Lahdessa on tarve laadukkaille kattoremonteille, joten päätimme perustaa sinne seitsemännen toimipisteen. Muut toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa, Nurmijärvellä, Kuopiossa, Turussa, Kirkkonummella ja Jyväskylässä. Lahti osuu kartalla hyvin nykyisten Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Uudenmaan toimipisteiden jatkoksi, Haapanen toteaa.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...