Keskuspölynimuriuutuus BEAM Alliance edustaa alansa edistyneintä tekniikkaa

 
  • Kirjoittaja(t): Beamark Oy
  • Luotu: 6 Marraskuu, 2013 - 15:33
  • Muokattu: 6 Marraskuu, 2013 - 15:44

Kodin tehokas imurointi on nyt helppoa, kevyttä ja hiljaista markkinoiden edistyksellisimmällä keskuspölynimurilla. Uusi BEAM Alliance -keskuspölynimuri on käyttövalmis, kun imurin letku kytketään seinään. Imurointi on kevyttä, sillä letku painaa vain kolme kiloa. Imurin edistynyt äänenvaimennustekniikka ja uusi siivousvälinesarja mahdollistavat imuroinnin vaikka lasten päiväunien aikaan, kuulet vain hiljaisen kohinan.

Uuden BEAM Alliance -keskuspölynimurin keskusyksikkö on varustettu tehokkaalla HE-moottorilla, jonka suorituskyky on perinteisiä keskuspölynimureita parempi, mutta energiankulutus 30 prosenttia pienempi.
 

BEAM Alliance -keskuspölynimurissa ei tarvita erillistä pölypussia. Keskusyksikössä on itsepuhdistuva Gore-Tex-suodatin, joka suodattaa 98 prosenttia 0,3 mikronin kokoisista partikkeleista. Suodatin myös suojaa tehokkaasti moottoria, pidentää laitteen käyttöikää ja takaa hyvän imutehon säilymisen. Lisävarusteena keskusyksikköön on saatavana HEPA-suodatin.
 

Keskusyksikön valaistu LCD-näyttö kertoo keskuspölynimurin toiminnoista kuten roskasäiliön tyhjennystarpeen ja imutehon. Keskusyksikön pikalukittava roskasäiliö on helppo tyhjentää.
 

BEAM Alliance -keskusyksikössä on mahdollisuus käyttää kahvakäynnistystä ja tehonsäätöä suoraan koneimurasiasta. BEAM Alliance -keskusyksikkö kommunikoi myös ergonomisen letkukahvan kanssa ja kertoo järjestelmän suorituskyvystä imuroinnin aikana. Letkukahvasta voi säätää laitteen imutehoa sekä sammuttaa ja käynnistää keskusyksikön. Roskasäiliön ollessa täynnä, letkukahvassa vilkkuu punainen valo. Letkukahvassa on paikka monitoimisuulakkeelle.
 

BEAM Alliance -keskuspölynimurissa on ulottuvuutta, sillä Alliance siivousletkuja on saatavana 9 ja 12 metrin pituisena.
 

BEAM Alliance -keskuspölynimuriyksikköjä on saatavana kolmea kokoa; 625SB noin 250 neliön asuntoon, 675SC 250-400 neliön asuntoon ja tehokkain 700TC suurien, yli 400 neliön kotien imurointiin. Kaikille malleille myönnetään 10 vuoden takuu koko keskusyksikölle.
 

Tekniset tiedot mallista 700TC
Takuu: 10 vuotta koko keskusyksikölle
Teho: maksimi 730 W
Teho: normaali 700 W
Ilmavirtaus: 52,9 l/s
Alipaine: 3610 mm
Edistynyt älykäs näyttö
Äänen taso: 60-68 dB
HEPA-suodatin: lisävaruste
Mitat: 38/102 cm

 
Palkittua laatua

BEAM Alliance on saanut Plus X Award -palkinnot uusista ominaisuuksista, korkeasta laadusta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta. Saksalainen Plus X -kilpailu on maailman suurin kilpailu teknologia-, urheilu- ja elämäntapatuotteille. Kansainvälisen Plus X Award -palkinnon vaativa tuomaristo koostuu maineikkaista riippumattomista asiantuntijoista eri puolilta Eurooppaa.
 

BEAM Alliance -keskuspölynimureita maahantuo Beamark Oy.
 

Kuvagalleria

Beamark Oy
Beamark Oy
Beamark Oy

Luokitukset

Talotekniikka

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...