Kevään maalitrendit: vaaleanpunainen on uusi musta

 

Maalien väritrendeissä liikutaan nyt rohkeampaan suuntaan. Jo parin vuoden ajan suosittujen harmaan ja mustan rinnalle on nousemassa lisää värejä. Sisämaaleissa tämän kevään trendejä ovat siniset, vihreät, puuterinväriset ja vaaleanpunaiset sävyt. Byggmax uudisti maalivalikoimansa ja tarjoaa kotimaisten Ilves-maalien myötä myös sävytyspalvelua.

Keväällä valon lisääntyessä värit pääsevät oikeuksiinsa ja tämän kevään sisämaalitrendeissä korostuvat eri värit. Kodin ilmettä piristää tehostevärillä maalattu seinä tai vaikka kokonainen huone. Värikkäällä seinällä saa vanhaan kotiin uuden säväyksen.

– Suomalaiset valitsevat nykyään monipuolisemmin värejä koteihinsa. Tehosteväreillä saa luotua huoneeseen jännittävää ulottuvuutta tai seinän voi sovittaa huonekalujen värien mukaan, sanoo brändivastaava Sirkka Kokkonen Ilves-maaleilta.

Ulkomaaleissa muoti on konservatiivisempaa, eikä muutu ihan yhtä nopeasti kuin sisämaalien trendit. Klassiset punainen ja kartanonkeltainen pitävät pintansa maaseudulla. Kaupunkitaloissa suosittuja tällä hetkellä ovat suosittuja mustat ja harmaan eri sävyt.

Uudet, kotimaiset Ilves-maalit Byggmaxiin

Rakennustarvikeliike Byggmax on uudistanut koko maalivalikoimansa. Valikoimasta vastaa nykyään täysin kotimainen Ilves-maalit, jonka tuotteet on kehitetty erityisesti kestämään Pohjolan vaativat olosuhteet. Ilves-maalien mukana Byggmaxiin on tullut sävytyspalvelu, josta jokainen saa sekoitettua juuri kaivatun värisävyyn omaan makuun. Kevään trendivärejä voi siis muokata ja murtaa lähes loputtomasti.

Ilves-maalit ja sävytyspalvelu ovat saatavilla kaikista Byggmax-myymälöistä kautta maan. Byggmaxista saa myös kaikki muut rakentamiseen ja remontointiin tarvittavat välineet. Asiointi käy helposti sekä myymälöissä että verkkokaupassa – aina laadukkaasti ja järkevään hintaan.


Vuonna 1993 perustetulla rakennustarvikekauppaketju Byggmaxilla on 128 myymälää eri maissa: 82 myymälää Ruotsissa, 33 Norjassa ja 13 Suomessa. Byggmaxin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 5,2 miljardia kruunua (SEK) ja konserni jatkaa vahvaa kasvuaan. Byggmaxin liikeideana on tarjota laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Kaikissa myymälöissä oleva ns. Drive In -piha mahdollistaa erityisesti painavien tavaroiden lastaamisen suoraan autoon tai peräkärryyn, mikä tekee Byggmaxissa asioimisesta helppoa ja tehokasta. Byggmax on listautunut Tukholman pörssiin vuonna 2010. Lisätietoja: www.byggmax.fi
Kevään maalitrendit: vaaleanpunainen on uusi musta

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...