Kodin hälytyslaitteet ovat muutakin kuin tekniikkaa

 
Kodin hälytyslaitteet ovat muutakin kuin tekniikkaa

Useimmat kodin hälytysjärjestelmän laitteet ovat jatkuvasti näkyvillä, haluttiinpa sitä tai ei. Laitteiden muotoilu onkin yksi tärkeimmistä valintaperusteista, kun kotiin ollaan hankkimassa hälytysjärjestelmää. Teknisten ominaisuuksien ja käytettävyyden lisäksi laitteiden halutaan myös istuvan kodin sisustukseen.

Luotettavassa hälytysjärjestelmässä on erilaisin toiminnoin varustettuja laitteita ja ne asennetaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisille paikoille: järjestelmän käyttönäppäimistö ulko-oven viereen, palovaroitin keskelle kattoa ja kamera huoneen nurkkaan. Tämä tarkoittaa monesti sitä, että laitemäärän noustessa kasvaa myös tarve saada yhdenmukaisesti muotoiltuja laitteita.

Turvallisuuspalveluiden kehittämisen lisäksi Verisure Securitas Direct on panostanut hälytyslaitteidensa muotoiluun ja estetiikkaan jo pitkään.

”Tuotteiden design on yksi oleellisimmista tekijöistä, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta ja ostopäätökseen vaikuttavista asioista. Verisuren tuotevalikoima on suunniteltu asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan, unohtamatta laitteiden muotoilun yhtenäisyyttä ja uusinta teknologiaa”, kertoo Verisure Oy:n Jonas Eklund, Head of Lead Generation and Brand.

”Tavoitteenamme on saada jokainen tuotteemme näyttämään siltä, mitä se onkin: luotettava, helppokäyttöinen, hienostunut ja teknisesti edistynyt”, jatkaa Eklund.

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Hälytysjärjestelmää kehitetään jatkuvasti ja sen päivittäminen ja laajentaminen on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Lisää tietoa tuotteista ja palveluista löytyy verkkosivuilta www.verisure.fi.

Verisure Securitas Direct on esillä Habitaressa osastolla 6k119.

Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpaan ja tyylikkäimpään hälytysjärjestelmään!

Lisätietoja: Head of Lead Generation and Brand Jonas Eklund, Verisure Oy, +46 (0) 739 96 23 29, jonas.eklund@verisure.com.

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja työllistää 8000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...