Kontion Glass Houselle Design from Finland -merkki

 

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa suomalaista muotoiluosaamista parhaimmillaan. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Käyttäjälähtöisyys on myös ensisijainen vaatimus merkin saamiseksi.

– Kontiolla nähdään asiakaslähtöinen suunnittelu ja muotoilu tärkeänä osana menestystä ja kehitystä. Design from Finland yhdistää suomalaisen designin osaamisen ja perinteen. Olemme ylpeitä, että Glass House -malliston myötä liitymme tähän joukkoon. Merkin myöntäminen on meille tunnustus Kontion määrätietoisesta työstä toteuttaa asiakkaittemme unelmia juuri sellaisena kuin heidän tyyli on, toteaa Kontiotuotteen Myynti- ja markkinointijohtaja Jonas Lindeman.

Kontion Glass Houselle Design from Finland -merkki

Kontion Glass House hirsitalot ja -huvilat ovat olleet edelläkävijöitä perinteisen hirren ja suurien lasipintojen yhdistämisessä. Kontion ratkaisuja on arvostettu myös kansainvälisesti. Alkuperäisen Glass Housen perinnettä vaaliva yhdysvaltalainen The Glass House foundation onkin myöntänyt Kontiolle Glass House -nimen käyttöoikeuden. Design from Finland -merkin myöntäminen ruokkii entisestään Kontion nälkää korkealaatuisen ja terveellisen asumisen toteuttamisessa.

– Designin merkitys Suomen kansantaloudelle ja kilpailukyvylle on erittäin suuri ja kasvaa koko ajan. Designia voi ja pitäisi hyödyntää alalla kuin alalla. Myös designin rooli moninaistuu, kertoo Brand Manager Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta.

– Perinteinen teollisuus parantaa asemaansa globaaleilla markkinoilla valtavasti, kun se panostaa entistäkin vahvemmin muotoiluun. Arvoketjut ovat muotoutumassa uudestaan, ja lisäarvoa voidaan luoda nimenomaan muotoilulla. Suomen kilpailuvaltti on aineettoman, korkean osaamisen töissä, Lahti jatkaa.


Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Pohjoissuomalaiseen PRT-Forest -konserniin kuuluva Kontiotuote Oy työllistää 224 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 45 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 12 prosenttia. Kontio-hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain 30 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Ranska, Ruotsi ja Japani. www.kontio.com

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. www.suomalainentyo.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...