Laadukkaat kärryt kevään pihatöihin

 

Aurinko sulattaa pian viimeisetkin lumen rippeet, joten on aika aloittaa kevään puutarhatyöt. Piha kannattaa siistiä talven jäljiltä, ja töihin tarvitaan kunnolliset välineet. Kottikärryt ovat ehdottomat, kun kuormaa on paljon ja sitä on hankala kantaa. Tänä vuonna 70 vuotta täyttävän Sarjalaitteen laadukkaat SL kotti- ja tallikärryt ovat erinomaisia apuvälineitä pihan kevätpuuhissa.

SL-kottikärry 110 kahdella pyörällä sopii työnnettäväksi tasaisella maastolla, esimerkiksi nurmikolla. Pyörissä on suuret teräsvanteet ja kuulalaakerit, jotka helpottavat työntämistä entisestään. Kaksi pyörää tekevät kärrystä erittäin tasapainoisen. SL-kottikärryä saa joko sisärenkaallisilla pyörillä (IKA) tai puhkeamattomilla polyuretaanirenkailla (SKA). Lisäksi kärry on erittäin jämäkkä ja monikäyttöinen. Siinä voi huoletta kuljettaa vaikkapa painavia multasäkkejä, sillä sen nimelliskuorma on jopa 150 kg.

Sarjalaitteen valikoimasta löytyy myös tallikärryt, jotka sopivat erinomaisesti puutarhan siivoustalkoisiin niiden tilavuuden ansiosta. SL-tallikärry 300 IKA:n suureen polyeteenistä valmistettuun kottiin mahtuvat hyvin risut, havut sekä pitkät oksat. Kukkuratilavuus on jopa 300 litraa ja kärryn vahva, metallinen runko mahdollistaa 250 kg:n kuorman. Tallikärry on helppo tyhjentää, puhdistaa ja se säilyttää olomuotonsa. Ergonomisen rakenteen ja suurten rullalaakeroitujen pyörien ansiosta tallikärryn liikuttelu on helppoa ja kevyttä. Polyeteenikotti on kierrätyskelpoinen.

Laadukkaat kärryt kevään pihatöihin

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...