LammiAktiivikivitalo tarjoaa asumismukavuutta ja optimoidut energiaratkaisut

 
  • Kirjoittaja(t): Lammi-Kivitalot Oy
  • Luotu: 25 Tammikuu, 2013 - 14:01
  • Muokattu: 25 Tammikuu, 2013 - 14:09

Uudella LL500-lämpökivellä on markkinoiden paras lämpöeristävyys

Lammi-Kivitalojen LammiAktiivikivitalo tarjoaa korkeaa asumismukavuutta, huoltovapautta ja optimoidut energiaratkaisut tulevaisuuden vaatimusten mukaisesti.  Energiatehokkuus optimoidaan LammiAktiivikivitalossa suunnittelun, lämmitysmuodon, rakennusmateriaalien ja taloautomaation sekä omatuotteisen energian yhteisvaikutuksella asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lammin Betoni -konserni lanseeraa uuden LL500-lämpökiven osana LammiAktiivikivitalo-konseptia. Kiven lämpöeristävyys on markkinoiden paras.

LammiAktiivikivitalo– ratkaisu kestävään asumiseen

LammiAktiivikivitalo huomioi entistä paremmin energiatehokkuuteen, asumismukavuuteen ja huoltovapauteen liittyvät asiakkaan todelliset, yksilölliset tarpeet. Lisäksi se huomioi tämän hetkiset ja myös tulevaisuudessa kiristyvät energiatehokkuudelle asetetetut vaatimukset. LammiAktiivikivitalo on erittäin energiatehokas koko elinkaarensa ajan. Avainasioita energiatehokkuuden optimoinnissa ovat rakenteiden ja talotekniikan yhteensovittaminen, oikein valittu lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmä sekä lämpimän käyttöveden tuottojärjestelmä. Sopiva taloautomaatio, joka takaa ettei samanaikaisesti tapahdu lämmitystä ja jäähdytystä eikä valaistus ole turhaan päällä, alentaa vuotuista energiankulutusta huomattavasti. Energiatehokkuuteen vaikuttaa myös talon omatuotteinen energia, jonka avulla ostoenergian tarve voidaan minimoida. Lisäksi talon suunta tontilla vaikuttaa sen energiatehokkuuteen.

Asumismukavuudella ja energiatehokkuudella on monia yhtymäkohtia: esimerkiksi sisäilman laatuun vaikuttavat muun muassa talon rakennusmateriaalit, sijainti ja ilmanvaihtoratkaisut. LammiAktiivikivitalo ottaa huomioon kaikki nämä tekijät ja se yksilöidään vastaamaan asukkaan tarpeita.

LammiAktiivikivitalo pysyy toimivana sukupolvelta toiselle

Lammi-Kivitalot kannustaa asiakasta huomioimaan kaiken olennaisen jo LammiAktiivikivitalon suunnitteluvaiheessa, jotta koti pysyy terveenä ja toimivana sukupolvien ajan. Helposti puhdistettavat pinnat ja hulevesien, eli sade- ja sulamisvesien, hyötykäyttö vähentävät vedenkulutusta ja vaikuttavat talon koko elinkaaren energiankulutukseen. Myös sijoittamalla puupinnat oikeaan ilmansuuntaan ja estämällä valumavesien pääsy vaaleille pinnoille minimoidaan kivitalon maalaustarpeet. Myös kulkureittien suunnittelu ja pinnoitus vaikuttavat rakennuksen ylläpidon helppouteen ja pitkäikäisyyteen. Huoltovapauden, asumismukavuuden ja energiatehokkuuden parantaminen eivät välttämättä nosta rakentamisen kustannuksia, kun ne huomioidaan suunnittelussa jo varhaisessa vaiheessa.

Uuden LL500-lämpökiven eristävyys on omaa luokkaansa

LammiAktiivikivitaloissa käytettävän uuden LL500-lämpökiven lämpöeristävyys on markkinoiden paras*. Lammin Betoni -konsernin lanseeraama uuden LL500-lämpökiven avulla voidaan hyvin suunnitellussa kivitalossa päästä erittäin matalaan energian kulutukseen myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Huolellisen suunnittelun, yhteen sovitetun rakennekokonaisuuden ja LL500-lämpökiven avulla talon on mahdollista saavuttaa erinomainen ulkovaipan lämmöneristys ja ilmanpitävyys. LL500-lämpökiveä voidaan hyödyntää muun muassa LammiAktiivikivitalossa.

*LL500-lämpökiven U-arvo on 0,11.

Rakenna & Remontoi -messut (25.-27.1.2013) Vantaan Myyrmäki-hallissa, Lammi-Kivitalojen osasto: 23 C

Lisätietoja:   

Lammi-Kivitalot Oy, www.lammi-kivitalot.fi

Lammi-Kivitalot on kivitalotoimittajien markkinajohtaja Suomessa. Lammi-Kivitalot Oy on osa Lammin Betoni -konsernia, jolla on jo yli 50-vuotiset perinteet betonituotteiden ja rakentamisen kehittämisessä. Konserni tarjoaa rakentajille tutkittuja, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla tavoitellaan yhä korkeampaa valmiusastetta, kustannussäästöjä ja rakentamisen helppoutta.

Kuvagalleria

Lammi-Kivitalot
Lammi-Kivitalot
LL500-lämpökivi

Luokitukset

Rakenteet

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...