Ledlenserin uutuusmallissa on kirkkaasti parempi akunkesto

 

Ledlenser on lanseerannut uuden H8R-otsavalaisimen, jonka ominaisuudet sopivat moniin käyttötarkoituksiin. Uutuusmalli vapauttaa kätesi erilaisiin rakennus- ja korjaustöihin. Voit hyödyntää H8R:ää myös monissa harrastuksissa tai käyttää valonlähteenä yllättävissä tilanteissa.

H8R:n ehdoton valtti on sen erinomainen akun kesto. Valaisimen toiminta-aika on maksimissaan jopa 120 tuntia, mikä tuo turvaa moniin tilanteisiin. Lisäksi sen voi ladata USB 3.0 -kaapelin avulla, mikä on erinomainen ominaisuus etenkin tien päällä. Pitkälle viedyn ja käyttäjälähtöisen ergonomisen designin ansiosta H8R on helppokäyttöinen ja istuu täydellisesti otsalle. Valaisimen korkeatasoinen design antaa erinomaisen valokulman kaikkiin tilanteisiin. Punainen takavalo varmistaa, että myös käyttäjä tulee huomatuksi.

Tuotteella on viiden vuoden takuu ja rekisteröitymisen kautta takuuaika pidentyy seitsemään vuoteen.

Tekniset tiedot:
Paino 58 g (sis. akun), akku Li-ion 3,7v/3400 mAh, valoteho 600/250/10 lm, vesitiiviysluokitus IPX4.

Takuu:
Ledlenser on luotettava, alan huippua edustava laatuvalaisin, jolla on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä huoltopalvelu Suomessa.

Myynti:
Tavaratalot, rauta- ja työkalukaupat sekä autotarvikeliikkeet.

Ledlenserin uutuusmallissa on kirkkaasti parempi akunkesto

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...