Lexington Companyn tapettimallisto yksinoikeudella Värisilmästä

 

Valikoimiin myös ranskalaisen Casadecon romanttiset uutuustapetit

Lexington Company tunnetaan huolettoman ylellisestä Uuden Englannin tyylistä, joka on tullut tutuksi yrityksen kodintekstiileistä. Seuraava askel lifestyle-brändille on ensimmäisen tapettimalliston lanseeraus. Lexington Companyn ja Boråstapeterin yhteistyömalliston nimi on Lexington. Klassisen tyylikkäissä tapeteissa nähdään tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä. Tapetit tulevat myyntiin Värisilmä-liikkeisiin syyskuun lopulla. Samalla Värisilmän valikoima kasvaa ranskalaisen Casadecon uutuusmallistolla. Rendez-Vous-tapeteilla kotiin voi tuoda helmiäishohteisen puutarhan.

Lexington – Itärannikon rentoa tyylikkyyttä

Lexington Company on ruotsalainen lifestyle-brändi, joka on uskollinen Yhdysvaltojen itärannikon käsityöperinteelle ja Uuden Englannin tyylille. Lexington on Bostonin lähellä sijaitseva pikkukaupunki, jota värittävät pitkä historia ja setripuiset, valkeaksi maalatut talot. Kaupungin tunnelma ja värimaailma toistuvat Lexington Companyn laadukkaissa tuotteissa. Uutena tuoteryhmänä lanseerataan Lexington-tapetit, jotka nostavat yhtiön mutkattoman ylellisen tyylin seinille.

– Lexington-tapettimallisto on toteutettu yhteistyössä toisen perinteikkään ruotsalaisyhtiön Boråstapeterin kanssa. Lexington Companyn kodintekstiileistä tuttu huoleton kodikkuus on siirretty tapetteihin. Tämä näkyy monissa kuoseissa tekstiilimäisenä pintana. Se antaa non-woven-tapeteille pellavakankaisen ulkonäön, joka tuo pehmeyttä huoneen tunnelmaan, kertoo Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola.

Erilaisten raitakuosien rinnalla nähdään historiallisia kukkakuoseja ja geometrisesti jatkuvaa simpukkakuviota sekä vanhan kirjoituskoneen yksittäisiä kirjaimia, joista muodostuu piilotettuja sanoja. Tapettien nimet ovat kunnianosoituksia alueen kuuluisille kirjailijoille. Malliston värimaailma koostuu rauhallisista luonnonsävyistä: hiekka, beige, valkoinen, vihreä, huurrettu vaaleanpunainen, vaaleanharmaa ja laivastonsininen. Tapetit täydentävät Lexington Companylle ominaisen sisustustyylin.

– Yhtenä malliston inspiraationa on toiminut antikvariaatista löydetty Uuden Englannin matkaopas vuodelta 1899. Sen limittäisistä sivuista on tehty kollaasimainen kuosi nimeltä Mark. Erilaisia non-woven-kuoseja on yhdeksän. Mallistossa on lisäksi kaksi digitaalista kuvatapettia kartoista, joista toinen kuvaa Uuden Englannin aluetta ja toinen Bostonin satamaa, Hakola mainitsee.

Rendez-Vous ranskalaisessa puutarhassa

Rendez-Vous on ranskalaisen Casadecon valmistama uusi tapettimallisto, jossa puutarha puhkeaa kukkaan. Mallistossa on kuusi erilaista kuosia, joista on saatavana yhteensä 41 erilaista värivaihtoehtoa. Vaaleiden pastellisävyjen rinnalle vahvempia sävyjä tuovat keltainen, marsala, turkoosi ja musta. Samat sävyt toistuvat läpi malliston, joten eri kuoseja on helppo yhdistää toisiinsa.

Suurikukkaiseen Grande Fleur -kuosiin tuo kontrastia helmenhohtoisen ja mattapinnan vaihtelu kuvioiden ja taustan välillä. Pehmeän hienostuneet värisävyt tekevät näyttävästä kuosista levollisen. Fleur de Pommier -kuosissa pääosassa ovat herkät omenankukat. Vaalea helmenhohtoinen tausta tuo huoneisiin valoa. Feuilles de Vigne -tapetissa seinille kiipeävät tyylitellyt viiniköynnökset, jotka erottuvat mattapintaisesta taustasta metallinhohtoisina.

– Pelkistetympää linjaa edustavat malliston yksiväriset, hennosti kuvioidut tapetit sekä kevyesti raidoitetut tapetit. Moderniin sisustukseen sopii Motif Géometrique -kuosi, jonka toistuva geometrinen kuviointi muistuttaa mehiläispesän hunajakennostoa, Hakola jatkaa.

Luonnosta ammentavat Rendez-Vous-tapetit luovat sisustukseen romanttista, ajatonta tunnelmaa. Non-woven-tapetit on helppo kiinnittää seinille liimaamalla.

Lexington Companyn tapettimallisto yksinoikeudella Värisilmästä

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...