Lohjan Asuntomessuilla 80 000 kävijää

 

Lohjan vasta päättyneet Asuntomessut herättivät kiinnostusta aluetta kohtaan muutenkin.

Lohjan Asuntomessuilla 80 000 kävijääTalo Sensu

– Paikalliset yrittäjät ovat kertoneet vilkkaasta kesästä ja tontti- ja kiinteistömarkkinoilla on ollut nähtävissä kovaa kasvua, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula sanoo.

Vihreät teot, yksi tämän vuoden pääteemoista, näkyivät alueella monin tavoin.

Messujärjestäjien mukaan tavoitteena oli järjestää turvallinen tapahtuma eikä kävijämäärätavoitteita asetettu. Messuvieraita oli kaikkiaan noin 80 000. 

– Oli hienoa nähdä, kuinka onnistuneen ja turvallisen tapahtuman tekeminen oli niin messujen kuin näytteilleasettajienkin henkilökunnalle suorastaan sydämen asia. Myös yleisö ymmärsi poikkeustilannetta: turvavälien aiheuttamiin jonoihin suhtauduttiin hyvin ja maskeja näkyi erittäin runsaasti myös kävijöillä Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio kertoo.

Asuntomessukoteihin pääsee vielä tutustumaan virtuaalimessuilla. Järjestäjät odottavat virtuaalimessuille edellisen vuoden kokemusten perusteella lähes 200 000:ta vierasta.

Ensi vuoden Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7.–14.8.2022.

Luokitukset

Suunnittelu

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...