Maaliskuussa esitellään suomalaista osaamista Topi-Keittiöillä

 
Maaliskuussa esitellään suomalaista osaamista Topi-Keittiöillä

Topi-Keittiöt, Stala, Festivo ja Oras suuntaavat maaliskuussa Kotimaisuus-kiertueelle Topi-myymälöihin Satavuotiaan Suomen ja Made by Finland-kampanjan kunniaksi. Kotimaisuus-teemailtoja järjestetään kuudella paikkakunnalla ja ne ovat avoimia rakentajille, remontoijille ja sisustajille.

”Haluamme esitellä suomalaista osaamista ja kertoa, että suomalaisuus tuotteessa on tae laadusta ja turvallisuudesta. Kotimaisten tuotteiden arvostus kasvaa koko ajan ja totta kai kotimaisten tuotteiden hankkiminen luo työpaikkoja Suomeen”, kertoo Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Teemailtojen aikana Topi ja kumppaniyritykset esittelevät tuotteitaan sekä opastavat esimerkiksi altaan, hanojen sekä kylmälaitteiden valinnoissa. Paikalla on myös sisustussuunnittelija Piia Kalliomäki, joka näyttää keväisten kattausten tekoa, joista saa vinkkejä esimerkiksi kesän juhliin.

”Ylioppilas ja muut kesän juhlat lähestyvät ja nyt onkin aika miettiä kalusteremonttia, jos haluaa uuden keittiön kesäkuun alkuun mennessä.” Ojala-Fors vinkkaa.

Kotimaisuus-teemailtoja järjestetään Topi-myymälöissä iltaisin klo 18-20 tiistaina 14.3. Turussa, keskiviikkona 15.3. Helsingissä, torstaina 16.3. Vantaalla ja tiistaina 21.3. Tampereella, keskiviikkona 22.3. Kuopiossa sekä torstaina 23.3. Oulussa. Teemailtoja juontaa sisustustoimittaja Hanna Sumari.

Tapahtumatiedot ja ilmoittautumiset teemailtoihin topi-keittiot.fi/kotimaisuuskiertue

Luokitukset

Keittiö

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...