Maksuttomia kompostointikursseja jälleen tarjolla

 
  • Kirjoittaja(t): Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
  • Luotu: 9 Maaliskuu, 2015 - 15:09
  • Muokattu: 9 Maaliskuu, 2015 - 15:11

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY tarjoaa jälleen tänä keväänä maksuttomia ja kaikille avoimia kompostointikursseja. Kursseja järjestetään Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. 

Kurssit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille kompostoijille. Kurssien aikataulut löytyvät osoitteesta https://www.hsy.fi/kompostointi.

- Kursseilla perehdytään käytännönläheisesti kompostoinnin perusteisiin. Yksi kurssi kestää noin pari tuntia. Järjestettyjen kurssien lisäksi esimerkiksi taloyhtiöt sekä omakoti- ja muut yhdistykset voivat tilata maksuttoman luennon kompostoinnista vähintään kymmenen hengen ryhmille, kertoo ympäristöasiantuntija Anu Helosvuori.

Kompostointi on luonteva osa pientalon jätehuoltoa. Kompostissa eloperäinen jäte hajoaa luonnonmukaisesti ravinteiksi, vedeksi ja hiilidioksidiksi. Valmis komposti on erinomainen maanparannusaine puutarhaan.
 
Järjestämme kompostointikurssit yhdessä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien, Kirkkonummen kunnan ja Gardenian kanssa.

Lue lisää:

• kurssien aikataulut https://www.hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys/pientalon-jatehuolto/Sivut/Kompostointi.aspx?h=haitari3#kurssikalenteri
• tilaa kompostointiluento  https://www.hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys/pientalon-jatehuolto/Sivut/Kompostointi.aspx?h=haitari4#kompostointineuvonta
• kompostointiopas (pdf)  https://www.hsy.fi/sites/Esitteet/EsitteetKatalogi/kompostointiopas.pdf

 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...