Marju Silander Omakotiliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi

 

Omakotiliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Marju Silander. Hän siirtyy tehtävään Suomen CP-liiton toiminnanjohtajan tehtävästä. Silander aloittaa uudessa tehtävässään tammikuussa 2022.

Marju Silander Omakotiliiton uudeksi toiminnanjohtajaksiKuva: Viivi Handolin

Silander on toiminut yrittäjä- ja vammaisjärjestöjen johtotehtävissä 11 vuotta. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Aiemmin Silander on toiminut pankki- ja viestintäalalla sekä pitkään omaishoitajana.

Omakotiliiton toiminnanjohtajana Silander haluaa vaikuttaa asumiskustannuksiin sekä edistää asumismallia, joka joustaa elämäntilanteiden ja tarpeiden mukaan. – Yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus valita asumistapansa elämäntilanteesta tai mahdollisesta erityisyydestä riippumatta, hän toteaa.

– Asumisessa on Suomen suurin kansallisvarallisuus. Pientaloasuminen myös mahdollistaa aktiivisen elämän, ja aktiivisuudesta on hyötyä koko yhteiskunnalle, Silander sanoo.

Omakotiliiton puheenjohtaja Ari Rehnfors on hyvillään, että Omakotiliiton johtoon saatiin järjestöasiantuntija, jolla on johtajakokemusta.

– Marju Silanderilla on täydellistä kokemusta Omakotiliiton luotsaamiseen ja aitoa innostusta toimia tehtävässä, Rehnfors sanoo.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...