Milwaukee lanseeraa kompaktin akkukayttoisen rikkaimurin, jolla voi imuroida missa vain

 
  • Kirjoittaja(t): Techtronic Industries
  • Luotu: 17 Elokuu, 2015 - 15:06
  • Muokattu: 17 Elokuu, 2015 - 15:10

Milwaukee laajentaa markkinoiden kattavinta M12 sarjaa kätevällä akkukäyttöisellä rikkaimurilla, joka tarjoaa verratonta tehoa työpisteen jälkien siivoamiseen. Se imee sahanpurua, metallipölyä sekä muita roskia. 

Kompaktissa M12 rikkaimurissa on erittäin tehokas moottori, joka hyödyntää Redlithium-Ion™ akkuteknologiaa ja tarjoaa jopa 29 minuuttia jatkuvaa käyttöaikaa yhdellä 4.0 ah akun latauksella. Varustettu kolmella liittimellä, tällä imurilla siivoat nopeasti ja kätevästi jälkesi työpisteeltäsi.

Työpisteen siivoaminen voi olla todella aikaa vievää hommaa. Uudella kompaktilla M12 rikkaimurilla saat siivottua jälkesi todella pikaisesti. Se mahtuu hyvin työmaalaukkuun ja sen suunnittelussa on huomioitu koko, suorituskyku sekä monipuolisuus.

Uuden kompaktin M12 rikkaimurin mukana tulee kolme liitintä, jotka helpottavat siivoamaan työmaan hankalimmatkin kolot suurista sekä pienistä roskista. Mukana rakosuutin, jolla pääsee kapeaankin koloon, leveä yleisnokka, jolla imuroi isot pinnat sekä jatkovarsi, joka tarjoaa hieman kättä pidempää apua imurointiin.

Läpinäkyvästä roskasäiliöstä näet helposti paljonko 0.6 litran säiliössä on tilaa. Tiukka, ilmatiivis säiliönlukko estää roskia valumasta ulos ja imurissa on uudelleen käytettävä 42-taitoksinen suodatin.

Uusi M12 HV rikkaimuri on yhteensopiva koko M12 järjestelmän kanssa. Sarjassa on nyt jopa 65 Lithium-Ion akulla käyvää työkalua, joihin kaikkiin sopii sama akku sekä laturi. M12 sarja on markkinoiden kattavin kompaktien akkutyökalujen sarja.

Lue lisää Milwaukeen uudesta M12 HV rikkaimurista sekä löydä lähin jälleenmyyjäsi osoitteesta www.milwaukeetool.fi

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

Luokitukset

Suunnittelu

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...