Mökkisuihku mullistaa positiivisesti suomalaista saunakulttuuria

 
Mökkisuihku mullistaa positiivisesti suomalaista saunakulttuuria

Mökkisuihkun ideana on tuoda lisää mukavuutta ja turvallisuutta kylpemiseen ja saada vesi riittämään viimeisellekin saunojalle. Mökkisuihku toimii ilman sähköä ja painevettä ja sen voi asentaa minne tahansa missä suihkua tarvitaan: saunaan, pesutilaan, ulos terassille kesäsuihkuksi tai vaikkapa paljun viereen. Mökkisuihku on suomalainen innovaatio. Idean takana on keksijä Harri Tiainen, IdeaLux Oy, tuotteen valmistaa Hiomapojat Oy Orimattilassa ja hankkeen takana seisoo bisnesenkelinä toimiva Eero Lehti. Katso video Mökkisuihkusta tästä linkistä.

Mökkisuihkuun voi tutustua seuraavaksi myös Joensuun torilla, Kesäntekijäiset-tapahtumassa 13.-14. toukokuuta.

Kun vesi taas kerran loppui kesken

”Helmikuisena talvi-iltana mökkisaunassa lämmin vesi oli jälleen lopussa vaimon hiustenpesun jäljiltä. Pyyhe päällä pakkasessa, avantoa kirveellä rikkoen ja vesiä patoihin kantaen (sekä tunnin mökötyksen jälkeen) syntyi idea Mökkisuihkusta. Nyt kymmenen sekunnin pumppauksella saa 4 minuutin suihkun ja pienestäkin kiukaan kylkisäiliöstä saa miltei puoli tuntia Mökkisuihkua. Sehän riittää jo pitkälle”, keksijä Harri Tiainen kertaa idean alkusyntyä.

Miellyttävämmän mökkisaunaelämyksen kehitystyössä nousivat kaksi asiaa ylitse muiden: turvallisuus ja helppous. Tavallinen tapa selviytyä mökkisaunasta on, että pesuvesiä kannetaan kymmeniä ämpäreitä, vedet lämmitetään ja kuumat vedet siirrellään kauhalla vatiin ja lopulta vati kaadetaan niskaan. Mökkisuihkulla tarina on hieman toinen. Muutama ämpärillinen vettä riittää, kylmät sekä kuumat vedet liikkuvat turvallisesti letkuja pitkin. Aina miellyttävän lämpöisen suihkun saa käden käänteessä ja lämpötilaa voi säätää. Ja yksi asia on varmaa: nyt mökillä voi käyttää myös hiustenhoitoainetta, koska sen saa pestyä kunnolla pois.

Onni on oma Mökkisuihku - jälleenmyyjäverkosto kasvaa

Tyylikkään rosterisen Brushed Wall -malliston lisäksi Mökkisuihkun saa maisemakuvioituna tai tyylipuhtaasti mustana.

Ensimmäiset jälleenmyyntiyhteistyöt on solmittu HL-Heat Oy:n sekä DT-keskuksen kanssa. Lisää jälleenmyyjiä on tulossa ympäri maan. Mökkisuihku on otettu innostuneesti vastaan kevään 2016 messuilla.

Mökkisuihkun voi tilata myös suoraan mökkisuihku.fi -kotisivujen kautta

Lisätiedot:
Harri Tiainen
IdeaLux Oy
Puh. 045 166 7938
info@idealux.fi

Luokitukset

Sauna

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...