Monien mahdollisuuksien Narvi Slim -sähkökiuas

 
  • Kirjoittaja(t): Narvi Oy
  • Luotu: 22 Syyskuu, 2014 - 12:29
  • Muokattu: 22 Syyskuu, 2014 - 12:38

Narvi Slim -kiuas on Suomessa valmistettu avainlipputuote. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kiukaan sijoittelun monet mahdollisuudet. Slim seisoo omalla jalallaan, sen voi upottaa lauteisiin tai sijoittaa kapeaankin tilaan.

Kiukaan ulkovaippa on mattamustaksi maalattu ja sen molemmat sivut ovat identtiset. Kiukaan leveä muoto jakaa löylyn tasaisesti saunaan.

Poikkeavan muotonsa ansiosta kiuas on helppo sijoittaa pieneenkin saunaan. Kiukaan syvyyden ollessa vain 24 cm. Upotettaessa lauteisiin laudekauluskaan ei ole välttämätön johtuen tavallista pienemmistä suojaetäisyyksistä.

Narvi Slim on saatavana kahdessa eri tehossa: 6 ja 9 kW. Kiukaan mukana tulee vakiotoimituksena erillinen ohjausyksikkö. Laudekaulus ja korotusjalka ovat saatavana lisävarusteina.

Narvi Slim, tekniset ominaisuudet:
Teho: 6 kW / 9 kW
Löylyhuoneen tilavuus: 5–8 / 8–14 m3
Korkeus: 70 cm
Leveys: 62 cm
Syvyys: 24 cm
Kokonaispaino: 47 kg
Kivimäärä: 30 kg
Sulake: 3 x 10 A / 3 x 16 A
Liitäntä 400V 3N mm2 : 5 x 1,5 / 5 x 2,5
Ulkokuori: mustaksi maalattu

NARVI Oy on 75-vuotias kiukaita, tulisijoja ja tulisijatuotteita valmistava yritys Lapinkylästä Raumalta. Huhtikuussa 2010 NARVI Oy fuusioitui Aito Lämpö Oy:n kanssa. Valmistamme Narvi, Aito ja Kota -tuotemerkkejä; kaikki kiukaat suunnitellaan ja tehdään Suomessa. Työllistämme noin 90 henkilöä.

Kuvagalleria

Narvi Slim
Narvi Slim

Luokitukset

Sauna

 
 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...