Naantalin asuntomessualueelle tulee saunarivitalo

 

Asuntomessujen ranta-alueelle rakennetaan saunarivitalo, jossa on neljä piensaunaa ja oma uintilaituri. Saunaan voi hankkia osakkuuden tai koko saunan voi ostaa omakseen.

Naantalin asuntomessualueelle tulee saunarivitalo

CLT-massiivipuusta rakennettavat piensaunat palvelevat alueen ja ympäristön asukkaita sekä veneilijöitä ja matkailijoita.

– Lounatuulen Villa Lillan rantasaunat tarjoavat kaikille tilaisuuden nauttia puusaunan lämmöstä meren äärellä ympäri vuoden, toteaa hankkeen alullepanija Miikka Vainio CLT Plant Oy:stä.

Jokaisella saunalla on käytössään oma terassi sekä oma laituriosa.

Saunoille tulee yhteinen tila puiden säilytykseen, ja saunan käyttäjille tarjotaan myös mahdollisuus veneen käyttöön sekä venepaikka niille, jotka saapuvat saunomaan omilla veneillään.

– Vaikka kävijät eivät vielä messujen aikana löylyistä pääsekään nauttimaan, tapahtumassa mukana olevilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus varata saunoja messupäivän päätteeksi omaan käyttöönsä, mikä on varmasti hieno lisä kohtuullisen pitkän messurupeaman päätteeksi, kertoo Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7–14.8.2022.

Luokitukset

Sauna

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...