Nappaa talteen rahanarvoiset vinkit kylpyhuoneremonttiin!

 
Nappaa talteen rahanarvoiset vinkit kylpyhuoneremonttiin!

Kesän korvalla monessa kodissa suunnitellaan kodin remontoimista. Mikäli tarkoituksena on laittaa kylpyhuone uuteen uskoon, kannattaa huolehtia muutamista asioista, jotta remontin kustannukset eivät karkaa käsistä.

 1. Hyvin suunniteltu on edullisemmin tehty

  ”Suunnittelemattomuus muodostuu suurimmaksi ongelmaksi. Pahimmassa tilanteessa asiakas alkaa improvisoida loppusuoralla, jolloin remonttiin kuluu tuplasti enemmän aikaa”, kertoo Lähiputki Oy:n ostopäällikkö Jorma Laamanen.

  Taustalla on kokemuksen puute, sillä monet tilaajat eivät hahmota ennalta lopputulosta. Tällöin valmiiseen lopputulokseen toivotaan suuriakin muutoksia, ja hinta on sen mukainen.

  ”Jälkeenpäin tehdyt muutokset kertyvät asiakkaalle todella kalliiksi.”

  Kannattaa aloittaa suunnittelu vaikkapa ruutupaperilla ja merkitse sinne ovien, ikkunoiden, viemärin ja putkien paikat. Tämä auttaa neliöiden tehokkaassa käytössä. Suositeltavaa on myös kääntyä ammattilaisten puoleen, jolloin lopputulos onnistuu todennäköisimmin.

 2. Unohda tee se itse -kalusteet

  Toinen asia, joka kasvattaa kylpyhuoneremontin menoja, on koottavat kalusteet.

  ”Kylpyhuonekalusteiden kokoaminen vie turhaa aikaa itse remontista. Tämän vuoksi suosin valmiiksi koottuja kalusteita”, Jorma Laamanen kertoo.

  IDOn kylpyhuonekalusteet toimitetaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta valmiiksi koottuina.


IDO on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...