Nerokas lisävarustesarja kylpyhuoneeseen ja keittiöön

 

Axor Universal - suunnittelijana Antonio Citterio

Tässä helppo ja tyylikäs idea kylpyhuoneen tai keittiön piristykseksi tai päivittämiseksi:

Antonio Citterion Axorille suunnittelemat Axor Universal -lisävarusteet, jotka sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Sarjassa on erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä pyyhetankoja, hyllyjä, telineitä, saippua-annostelija ja WC-harja, jotka sopivat todella monen eri tyyliseen sisustukseen.

Nerokas lisävarustesarja kylpyhuoneeseen ja keittiöönVinkki: sijoita lasten hammasharjat, pyyhkeet ym. tarvikkeet matalammalle ja aikuisten korkeammalle tasolle. Näin pesutarvikkeet ovat helposti jokaisen ulottuvilla!

Jos pidät järjestyksestä, rakastat tätä lisävarustesarjaa. Sarjan nerokkuus piilee siinä, että osia voi yhdistellä toisiinsa helposti ja rakentaa juuri omanlaisia kokonaisuuksia. Pyyhetangot, joita on 3 eri kokoa, toimivat myös asennuskiskoina muille varusteille. Hyllyjen ja varusteiden paikkoja on helppo vaihtaa kun tarve vaatii.


Axor on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohen design-brändi, joka tuo maailmankuulujen designereiden visioita suomalaisiinkin kylpyhuoneisiin.
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...