Oivalluksia arkeen – Orthex 60 vuotta

 

Komeat 60 vuotta täyttävä Orthex tekee kuluttajien arjesta helpompaa. Merkkivuotta juhlistetaan muun muassa uudella herkullisen kuparinsävyisellä saunamallistolla.

Orthex syntyi Lohjalla vuonna 1956, kun nuori Aulis Kallonen halusi perustaa yrityksen, joka keskittyisi tulevaisuuden alaan eli muovituotteisiin. Kuudessakymmenessä vuodessa Orthex Groupista on kasvanut pohjoismaiden johtava kotitaloustuotteiden valmistaja.

Juhlavuonna Orthexin tunnetusta saunamallistosta lanseerataan myös kuparinsävyiset tuotteet. Kierrätettävästä materiaalista valmistettuun sarjaan kuuluvat kiulu, vati, sanko ja kauha ja niiden suunnittelusta vastaa maineikas Pentagon Design. Nämä kevyet ja tilavat tuotteet sopivat suomalaiseen kotiin, niin kuin kaikki Orthexin sarjat, kuten GastroMax keittiötarvikkeet, SmartStore säilytysjärjestelmät ja muut perinteiset Orthexin klassikot.

Vuosien saatossa Orthexin tuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten arjessa – ne ovat läsnä kotona ja puutarhassa, keittiössä ja varastossa. Yrityksen filosofian mukaisesti Orthex tarjoaa käytännöllisillä tuotteillaan oivalluksia arkeen.

Orthexin tuotteet tunnetaan erityisesti korkealaatuisista materiaaleista, ergonomisesta muotokielestä ja kuluttajalähtöisestä tuotesuunnittelusta.

Orthex löytyy Facebookista nimellä Orthex Suomi ja Instagramista nimellä orthexgroup.

Oivalluksia arkeen – Orthex 60 vuotta

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...