Palanen olohuoneen mukavuutta kylpyhuoneeseen

 

Käytännöllinen rahi mielletään olohuoneen kalusteeksi. IDO tuo nyt monikäyttöisen huonekalun osaksi kylpyhuoneen sisustusta.

Uusi IDO Glow -rahi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa ja luo tilaan rentoa tunnelmaa. Avattava rahi toimii tarpeen mukaan likapyykkikorina, liinavaatteiden säilyttäjänä tai vaikkapa wc-paperin säilytystilana.

Rahissa on lukittavat pyörät, joten sitä on helppo liikutella. Lukituksen ansiosta rahi toimii tarvittaessa istuimena ja sen päällä voi myös seisoa turvallisesti.

Valittavana liki 2000 värivaihtoehtoa!

Muotokieleltään rahi on yhteneväinen muiden IDO Glow -kalusteiden kanssa ja se on saatavana valkoisena, tammen värisenä tai missä tahansa NCS-värissä.

Lue IDO Glow -rahin tarkemmat tuotetiedot täältä!


IDO on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Palanen olohuoneen mukavuutta kylpyhuoneeseen

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...