Piha

 

Pihanrakentajan ABC

Viihtyisä piha ja puutarha ovat tärkeä osa toimivaa kotia. Kun talon rakentaminen ja pihan pinnoitteet, istutukset ja valaistus toteutetaan harkittuna kokonaisuutena, ei jälkiä tarvitse myöhemmin korjailla.

Liian usein näkee pihoja, joissa jo asutun oloisia rakennuksia ympäröi keskeneräinen rakennustyömaa. Jossain vaiheessa yleisilme siistitään kylvämällä koko tontti nurmikolle.

Kodikas pihapuutarha ei synny näin vähällä. Pihatyöt vaativat pitkäjänteistä suunnittelua ja osaamista samalla tavoin kuin talonrakennus. Kun hieman paneutuu ja ottaa asioista selvää, voi pääosan töistä tehdä itse.

Korkealaatuisin kokonaisuus syntyy, kun rakennukset ja piha suunnitellaan ja toteutetaan yhtä aikaa. Voimien yhdistämisestä on myös taloudellista etua: säästöä syntyy, kun pihatöissä hyödynnetään rakennuksella joka tapauksessa tarvittavat koneet ja ammattilaiset.

Lue tästä

Selaa Rakenna Oikein Korjaa Oikein 2020 opasta tästä.

Lue tästä
 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 

 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...