Pihlalta uuden sukupolven energiaikkuna Termo S 1+3

 

Pihla on tuonut mallistoonsa uuden nelilasisen, avattavan Termo S 1+3 -energiaikkunan. Ikkunan uudenlainen kolminkertainen ohutlasilementti mahdollistaa aiempaa lämpimämpien, kevyempien, kestävämpien ja viimeistellympien ikkunoiden valmistuksen.

Pihlan Termo S 1+3 -ikkunat valmistetaan Suomessa.

Uusien ikkunoiden edistyksellinen ohutlasielementti vähentää lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa pumppausilmiötä, jolloin ikkuna on kestävämpi ja vuotoriski pienempi.

”Ikkunat on testattu tavanomaista vaativamman, ankarien olosuhteiden C4-ilmastorasitusluokan mukaisesti. Ikkunoihin ei tullut vaurioita myöskään rajussa, 2400 pascalin turvatestissä. Suomessa yleisin ilmastorasitusluokka on kaupunki- ja teollisuusilmaston C3, johon kuuluu noin 80 % rakennuksista”, Pihlan tuotepäällikkö Leila Mäenpää kertoo.

Energiatehokas ratkaisu myös passiivitaloihin

Ohutlasitekniikan ansiosta ikkunat ovat perinteisen ikkunan painoisia, vaikka ne on varustettu kolminkertaisella eristyslasielementillä. Myös ikkunan ääneneristävyys säilyy hyvänä, vaikka rakenne on tavanomaisia ratkaisuja kevyempi.

Ikkunoissa on kolminkertainen tiivistys ja ohutlasielementissä energiatehokkuutta parantava argonkaasutäyttö. ”Erittäin pienen lämpövuodon vuoksi ikkunoiden ulkopuitteessa on aina huurtumista ehkäisevä lasitus”, Mäenpää kertoo.

Uusien ikkunoiden energialuokka on A+ ja U-arvo erinomainen 0,66–0,67 W/m2K, jonka ansiosta ikkunat sopivat hyvin myös moderneihin matalaenergiataloihin.

Pihlalta uuden sukupolven energiaikkuna Termo S 1+3Pihla Termo S 1+3 -energiaikkunassa on uudenlainen, entistä kevyempi ja kestävämpi kolminkertainen eristyslasielementti ja ulkopuitteessa yksinkertainen tasolasi.

Tyylikäs ikkuna vaativiin kohteisiin

Tyylikäs ikkuna sopii myös vaativiin kohteisiin ja suuriin lasikokonaisuuksiin. Kirkkaampien ja ohuempien lasien ansiosta ikkunan valonläpäisykyky on hyvä eikä laseissa oli sävyvirheitä. Mattapintainen välilista on huomaamaton ja suora, joten ikkunan ulkoasu on siisti ja huoliteltu.

Termo S 1+3 -ikkunoiden karmi ja sisäpuitteet ovat mäntyä, karmin ulkoverhous ja ulkopuite säänkestävää, huoletonta pulverimaalattua alumiinia.

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelyksi voi valita talon värimaailman mukaan joko peittomaalauksen tai kuultovärin. Kuultosävyt ovat väritön mänty, pähkinä, tammi ja valkolakka.

Termo S 1+3 -ikkunoita voidaan valmistaa lähes 2,6 metriä leveinä ja 1,8 metriä korkeina. Vielä suurempia ikkunaseiniä voidaan toteuttaa yhdistämällä useita ikkunaelementtejä. Vakiolasituksen lisäksi ikkunoihin voi valita esimerkiksi auringonsuojalasin, meluntorjuntalasin tai näkösuojaa antavan erikoislasin.

Luokitukset

Ikkunat

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...