Pisla ruotsalaisen Volatin omistukseen

 

Ruotsalainen pörssiyhtiö Volati AB ja sen tytäryhtiö Volati Hem och Beslag Finland Ab on ostanut kaikki Pisla Oy:n ja Demerx i Kinda AB:n osakkeet. Yrityskauppa käsittää brändit Pisla, Demerx, Opa ja Muurikka.

Pisla ruotsalaisen Volatin omistukseenKuva: pisla.fi

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Pislan tervetulleeksi konserniimme. Pislalla on erittäin vahva asema Suomessa ja Baltiassa. Yhtiö on laajentunut onnistuneesti yritysostojen kautta viime vuosina. Yrityskauppa vahvistaa Volati Trading -konsernin asemaa Pohjoismaiden markkinoilla ja Baltiassa ja on strategisesti tärkeä hankinta Volatin jatkuvaan laajentumiseen, sanoo Volati Trading Habo Groupin toimitusjohtaja Fredrick Sylva.

Pisla Oy:n pääkonttori sijaitsee Viitasaarella, ja se on vuodesta 1976 lähtien kehittänyt ja valmistanut varusteita pääasiassa omalla tuotemerkillään rakennus- ja rautakaupoille sekä sisustusliikkeille. Pisla Group -konsernissa ovat lisäksi Opa ja Muurikka, keittiötarvikkeet ja ruuanlaittovälineet ulkokäyttöön, sekä Demerx i Kinda AB rakennus- ja kylpyhuonetarvikkeet.

 

– Yrityskauppa antaa meille pääsyn mielenkiintoisiin ja johtaviin tuotemerkkeihin, jotka vahvistavat ja täydentävät nykyistä tarjontaamme Pohjoismaiden markkinoilla, Fredrick Sylva sanoo.

– Olemme ylpeitä saavutuksistamme Pislan kehityksessä ja olemme erittäin iloisia siitä, että löysimme pitkäaikaisen ja ammattimaisen teollisuusomistajan, joka haluaa kehittää ja laajentaa yritysryhmää edelleen, sanoo Pisla Groupin toimitusjohtaja Pekka Kuivalainen.

Pekka Kuivalainen ja nykyinen Pislan johto jatkavat yrityksessä ja vastaavat tuotemerkkien Pisla, Opa, Muurikka ja Demerx kehityksestä myös jatkossa. Pislan pääkonttori jatkaa Viitasaarella.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...