Puuvahojen tummat sävyt hurmaavat!

 

Tummillä sävyillä saadaan luotua dramaattista tunnelmaa kotiin. Kasviöljypohjaisilla Osmo Color Puuvahoilla voidaan sävyttää kaikkia puupintoja sisätiloissa, kuten seiniä, huonekaluja, ovia tai kattoja. Puuvahattu pinta on silkinkiiltoinen ja hengittävä. Se tuntuu miellyttävältä ja antaa myös suojaa puulle.

Osmoamalla puuseinät tummilla sävyillä kotiin saadaan pesämäistä tunnelmaa. Jos seinät kuitenkin halutaan säilyttää vaaleina, tummilla sävyillä voidaan luoda kontrasteja vaaleiden sävyjen vastapainoksi. Silloin Puuvahoja voidaan hyödyntää esimerkiksi puisissa huonekaluissa tai sisustusesineissä. Kuivuttuaan puuvahattu pinta on turvallinen, koska tuote ei sisällä eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita.

Puuvahojen tummat sävyt hurmaavat!

Puuvahojen valikoimassa on upeita, tummia sävyjä. Rohkea sisustaja kokeilee tummanpuhuvaa eebenpuuta tai tervaa. Murrettuja, ruskean sävyjä ovat muuan muassa mahonki, pähkinäpuu, tammi tai kirsikka. Kelo on kauniin harmaan sävyinen.

Kevyt, puun syykuviointia korostava värisävy saadaan yhdellä käsittelykerralla. Kaksinkertaisella käsittelyllä lopputulos on peittävämpi. Puuvahojen sävyjä voidaan myös sekoittaa keskenään tai niitä voidaan laimentaa sekoittamalla joukkoon väritöntä Puuvahaa.

Oikein käsitelty silkinkiiltoinen pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia ja viiniä, joten jäljet on helppo puhdistaa pinnalta pois.


Osmo Color
Osmo Color on vuonna 1878 perustettu saksalainen perheyhtiö, joka toimii puunjalostuksen ja rakennustarvikekaupan aloilla. Puun pintakäsittelyaineita Osmo Color on valmistanut vuodesta 1964 lähtien. Yritys on merkittävä suomalaisen sahatavaran jatkojalostaja. Osmo Colorin maalitehtaalla Saksassa on oma laboratorio, jossa tehdään tuotekehitystä ja tutkimusta. Sarbon Woodwise Oy on Osmo und Color GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö Suomessa.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...