Pyörre messuyleisön suosikkitalo Lohjalla

 

Kekseliäästi taidetta ja uutta rakennustekniikkaa kiertotalouden käytäntöihin yhdistävä Pyörre on sekä Paras Talo että Paras Sisustus -äänestyksen voittaja viime kesän asuntomessuilla.

Pyörre messuyleisön suosikkitalo LohjallaPyörre oli yleisön suosikitalo

Lohjan asuntomessujen kolme suosituinta taloa yleisöäänestyksen tuloksien mukaan olivat kierrätetystä teräksestä valmistettu Pyörre, tyylikkyydestään kiitelty A-energialuokan betonielementtitalo Sensu ja moderni hirsitalo Villa Nordic Stories.

Äänestäjät perustelivat Pyörteen valintaa muun muassa rohkeudella ja persoonallisuudella kauneutta unohtamatta. Pyörteen arkkitehti on Matti Kuittinen

– Pyörre on hyvä esimerkki koko rakennusalaa hyödyttävistä kokeiluista, jotka ovat olennainen osa Asuntomessuja. Pyörteen saama suosio kertoo myös siitä, että Asuntomessujen kävijät ovat hyvin kiinnostuneita uudenlaisista ratkaisuista, Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää sanoo.

Ylivoimainen sisustussuosikki oli Pyörre, jonka persoonallinen, värikäs, uniikki ja rohkea sisustus äänestystuloksen perusteella hurmasi kävijät. Sisustuksen takaa löytyvät taiteilija Johanna Oras, arkkitehti Matti Kuittinen sekä Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...